Melyiket szeretitek jobban? BMW vagy Mercedes?
személykocsiba nálam a merci nyert. Tudja mit akar, (tessék mindenki ugyan azt mondta még itt is. öreguras, kényelmes, komótos, tudja mit akar, ez a lényeg, ez a merci útja)
Viszont beleborzongok milyen jó lehet egy x6ossal csapani a tökigérő hóban:)
:)
Erre nem tudsz objektív választ kapni.
@01-03 17:32 Milyen BMW-t vezettél? Nehezemre esik elképzelni, hogy a Vw-d jobb lenne.
Számomra 335, vagy 535, csak még az új 5er-ről nincs még semmilyen teszt, pedig az érdekelne, hogy a 3er-hez képest mennyire mentek el a kényelem irányába. Formaterv nekem BMW-nél jobban bejövős, aztán ottvan a sorhatos motor jellegzetes hangja. Magyarország autóelőtítéletei meg nem érdekelnek. Mercid van akkor cigány vagy, BMW-d akkor szintúgy, mostanság főleg a "kun hetes" óta az Ódi is kezd cigány autó lenni, meg a kopasz kigyúrt bunkó állatok is általában BMW-sek. De olyan dolog ahogy a TotalCar-on írták, hogy a köcsög BMW-s nézd meg direkt lassan megy, vagy a köcsög BMW-s nézd siet. Volvo nekem túl nagypapás, a Lexus meg túl japán. Kiegészítés: A legtöbb paraszt autós Magyarországon szerintem pár éves Volvóval jár.
"""01-03 17:21 BMW jobb számomra a MERCEDES egy "alvós" limuzin a BMW-t élvezetes vezetni""""
Pfff....vazzeg! Vezettél már Mercedest? Mert szerintem Te még lovaskocsiba sem ültél még!
A "cigányos", "rajos" hozzászólásokhoz csak annyit, hogy Én se cigány, se raj nem vagyok és mégis Mercedes-el járok már évek óta! Ja, és még miliomos sem vagyok! Sajna! Személy szerint én inkább vezetek egy 15 éves Mercit, mint egy fél éves chevit, kiat, suzukit stb., persze ez csak az Én véleményem.
Az sajnálatos, hogy cigányok is járnak vele, de remélem már ez sem tart sokáig! Fűtik már a mozdonyokat, amik hamarosan indulnak Lengyelországba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!