Szerintetek se érdemes swiftet venni?
Nem ez az álom autóm de most csak erre fog telleni.
Idén év vége felé szeretnék autót venni.
Egyik haverom lebeszélne a suzukiról mert nagyon nem biztonságos és szerinte érdemesebb egy golfot venni inkább.
Nekem arra kellene egy autó hogy 10-10km-t menjek vele, esetleg néha 50km.
A lényeg hogy olcsó legyen, keveset fogyasszon és megbízható legyen a korához képest.
A Golf III kb 7-8 litert eszik benzinből, én ezt sokallom.
A haverodtól csak kérdezd meg hogy a szervizt Ő fogja fizetni???? Egyet azért szögezzünk le (ezzel mások is egyetértettek)
Ez egy szterotipia.....
De azt nem teszi senki hozzá hogy ugyan abban az árban már sokkal jobb állapotban lévő Swiftet kapsz!!
És ugye ami kint van golf a piacon??? Nem épp a megkímélt állapot:-)))
Néz körbe hogy olcsó, régebbi golfja kinek van??? Általában a 17-25 éveseknek. Szerinted?? Melegíti, nyugisan közlekedik.....
Most akkor tedd hozzá, hogy egy 17 évesnek mennyi pénze van azt még RENDESEN karbantartani és mennyit barkácsol Ő maga rajta 0 tudással (én ezt motorokkal jártam meg régen, de NAGYON.... azóta se veszek kölyöktől motort)
Nekem a kollégám ISZONYAT nagy GOLF és AUDI párti!!
A fiának most pakolnak össze egy golf-ot.... 200e-ért vette, de már 2 millióba van lassan....
Neki egy böszme nagy Audija van....
Én bemondtam neki a bűvös összegem....és adtam neki egy listát.....
Volt rajta golf 2-3, swift, B corsa, renault 5, twingo..
Mivel 30 éve foglalkozik kocsikkal Ő!!! ezt a listát adta vissza: ár/érték/és alaktrészárakkal kapcsolatban.
B Corsa
Swift
Golf
twingo
Renault5
Azt persze gyorsan felejtsd el amit mondogatnak:-)))
"swift elmegy 4-5L-er"....
Lehet elmegy.... ha tolod:-))) vagy 30-al mész.
Nekem kint a szabadban 6L.....Százhalombatta-Dég....kerek 100km.... 80-130-as tempóban
Városban a legrosszabb 8,2 volt
Az elmúlt 3 tankolásom vegyes lett....6,7-el....
(és a legtöbbször napi 4-4Km-ert használom:-))) Na ezért lesz az átlagom 6,7:-)))
Szóval !
Nagyobb eséllyel veszel egy nagyon jó-szép állapotú szuszkát ugyan annyiból, mint egy golfot.
VAN nagyon jó és szép GOLF....de jóval drágábban épp a presztízs kérdés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!