Szerintetek se érdemes swiftet venni?
Nem ez az álom autóm de most csak erre fog telleni.
Idén év vége felé szeretnék autót venni.
Egyik haverom lebeszélne a suzukiról mert nagyon nem biztonságos és szerinte érdemesebb egy golfot venni inkább.
Nekem arra kellene egy autó hogy 10-10km-t menjek vele, esetleg néha 50km.
A lényeg hogy olcsó legyen, keveset fogyasszon és megbízható legyen a korához képest.
A Golf III kb 7-8 litert eszik benzinből, én ezt sokallom.
Te jó ég, ez mekkora hülyeség már. Akkor a barátod szerint aki Swifttel jár az mind potenciális öngyilkos? Nem Swiftem van, de ez a kérdés kinyitotta nálam is bicskát.
Amire neked kell az autó, arra a lehető legésszerűbb megoldás a Swift.
Attól függ, hogy mikori. Az újabb Suzukik nagyon is jók a saját kategóriájukban. A régiek viszont tényleg nem túl biztonságosak. Egy ismerősünké már egy koccanástól totál felgyűrődött.
Városi autónak teljesen jó szerintem egy ilyen kisebb autó. Hosszabb távra, több száz km-re viszont nem szívesen indulnék el vele.
Azért a GOlF3-at sem nehéz ropira törni, majd ezt mutasd meg egy haverodnak:
https://www.youtube.com/watch?v=OwHtJ3nYPTw
A Suzuki A-ból B-je, rohangálós autónak jó. Kérdés mennyi a keret, mert azért a Swiftből is akadnak extrás példányok ( klíma, ABS, tükörfűtés..). Ha olcsó igénytelen autó kell,amivel ki lehet húzni pár évet, akkor Swift.. :D
Viszont az 1.3-as Swift is meg fog enni 7 liter benzint, az 1.0 az nem, de az tényleg csak helyben rohangálós autónak ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!