Vw Passat 1.6 benzin mennyit fogyaszt városban?
Figyelt kérdés
Gyári adatot én is tudom. Valóságban mennyi lehet?2014. jún. 12. 21:27
1/7 anonim válasza:
7-12 liter, dugótól és jobb lábtól függően.
2/7 A kérdező kommentje:
Visszafogott tempóban akár 8-9 is lehet max ?
2014. jún. 12. 21:38
3/7 anonim válasza:
Ahhoz nagyon kis város kell és nagyon visszafogott láb. Nagy az a bódé, annak az 1.6-os motornak.
4/7 VarMa válasza:
nyaron van esely ra hogy 9 korul megalljon, telen 10 alatt semmikeppen sem...
nagy kaszni, pici motor....
5/7 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt az akkori a főnökömnek 1.6 motoros B5 Passatja volt. Amikor rossz volt a saját céges kocsim, akkor vezettem néhányszor és nem mozgott rosszul még klímával sem. Nem éreztem, hogy lomha lenne. Nem is fogyasztott sokat. Városban rosszabb esetben 10 liter körül lehetett. Mindennapi használatra tökéletes.
6/7 anonim válasza:
Ismerősömnek volt 1.6-os B6-os Passatja. Ő panaszkodott, hogy nem nagyon tudja 10 alá vinni a fogyasztását Budapesten és környékén.
7/7 3 napos mákos lecsó válasza:
A 4-es passátunk eszik hosszútávon klíma nélkül 7 litert. Klímával 8-at. Városban klímával 10-et. 260.000km van mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!