Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mondanátok nekem olyan új...

Mondanátok nekem olyan új autókat, amivel el lehet járni városban 6-7 literrel, de legalább 150le-s?

Figyelt kérdés

Régen nagyon beváltak pl az 1.9tdi motorok. Elnyűhetetlen volt, 5-6 literrel elvittek egy b5 passat kasztnit!

Jelenleg van valami hasonló tulajdonságú autó?

Esetleg valami hybrid változat?

8-10 milliós kategória érdekelne, főleg prémium autók, 2000ccm-es motor vagy annak környéke(szedán)!

Bmw 320i/d elmegy ugyan 8-9 literrel, 180 le körüliek...

Tudtok ajánlani ennél jobbat?

2014. jún. 3. 22:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nemtudom lehet, de viszonyítás kérdése, lehet egy új E osztályos mercihez képest hangos de egyébként nemhiszem, ki kell próbálni...
2014. jún. 5. 11:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Én próbáltam, ezért vettem inkább egy avensist.
2014. jún. 5. 11:32
 13/17 anonim ***** válasza:

"1 baj van a mazda 6-tal aminek utánna is olvashatsz magyarul és angolul is: nagy a szélzaj. Nagyon sokan panaszkodnak, hogy 100 felett nagyon hangos 130 felett meg szinte már szörnyü egy ilyen drága autónál. Tesztekbe is lehúzták."

Na akkor még nem ültél egy 80-90-es évek beli autóban egy I-II passatban vagy egy rgi kocka merciben ezek is "drágák" voltak újonnan és már 80-90-nél is igen hangos volt a szélzaj.

2014. jún. 5. 20:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen de most mai 8-10Mos autókról van szó, és ott a mazda túl hangos gördülési és szélzajra is, legalábbis a hasonló áru kocsikhoz képest.
2014. jún. 5. 20:40
 15/17 anonim ***** válasza:

"az állandó lepontozókra írtam mielőtt valaki félreértené aki mindenkit lepontoz unalmában"

Azért lett szerintem lepontozva mindenki mert dízel autókról volt szó.Ha benzinest írt volna mindenki akkor az helyeselve lett volna.

Mert mint tudjuk a magyar mentalitás szerint csak BENZINES autót szabad venni városba,mert aki nem benzinest vessz városba az hazárulást követ el!

2014. jún. 5. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:

"Igen de most mai 8-10Mos autókról van szó, és ott a mazda túl hangos gördülési és szélzajra is, legalábbis a hasonló áru kocsikhoz képest."

Értem mit mondasz ,de ez asok nyafogása ezeknek az autó tesztelőknek már az agyamra megy ,mert egy apró xar hibát is elefánt méretűre fújnak fel.Anno még egy új ladának is őrültünk pedig piszkosul drága kocsi volt már az is akkoriban hangos volt lökdöste a szél már 80 km/h-nál a rádiót alig lehetett hallani ha csak cicergőn volt és mégsem állt meg a világ,most meg fen akadnak ilyen hülyeségen hogy egy kicsit jobban susog a szél rajta mint a másikon .Bocsi de ez nekem már röhelyes.Komolyan mondom igaz a mondás hogy jómódjában veszik meg az ember.

Hát minden setre nem tudom én nem mondanák nemet egyre ha csak úgy alám vágnák egyet vagy lenne 7 misim még egy alapfelszereltségűre is akár.

2014. jún. 5. 20:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez nem csak a tesztelők véleménye, hanem totalcar népitélet is, valamint külföldi fórumok és az én személyes tapasztalatom. Abban viszont igazat adok, hogyha városba kell neki/országutra és nem nagyon jár autópályán akkor ezis megfelelő (kérdés mi szükség van egy majd 5 méteres kocsira városon belül).
2014. jún. 5. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!