Mi lehet a baja? Hengerfejes vagy valami más?
Van egy 1996-os 16.16V-s benzines fiat bravom.
Forr a vizem, nincs fűtésem (direkt megnéztem).
Légtelenítettem 3x. Harmadjára már azt hittem jó, mikor 2km-rel kb hazaérkezésem előtt megint kezdett melegedni a motor. Kb fél liter viz hiányzott és még ami érdekes lehet, hogy beinbditottam és járó motornál, a hűtősapkánál nyomta ki a vizet. Persze már meleg motornál, és saőka nélkül. A kipufugóból jött némi fehér füst, de nem sok,ilyen melegben szerintem ez sem normális...mi lehet a gond? Remélem nem hengerfejes...
Igen mindkettőt, de a radiátornál levőt csak egyszer. És a gőz a kipufogóból? Az mitől lehet? Csak ha hengerfejes?
Meg a vizet 3x utánatölteni 15km en , az nem normális jelenség szerintem. Meg mitől lesz egyáltalán levegős ha hozzá sem lett nyúlva?
nézd meg a vízpumpát, hogy jó-e, simán ráillik amit leírtál, hogy nem jó. Komámnak volt ilyen a G Astráján a műanyag lapátos vízpumpa megadta magát, az ékszíj hajtotta ugyan a vízpumpát, de a lapát állt egy helyben.
Nyomás persze hogy van, meg kinyomja a vizet, mivel nem kering, felforr, a víz meg kitágul nagyon.
És igen, mivel írod, hogy fűtésed sincs, odáig fel sem jut a forró víz. Reméljük "csak" ez a gond.
Hűtőtömítőt ne rakj bele lehetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!