Mi lehet a baja az autómnak? (Bővebben lent. )
Üdv!
Nemrégiben egy kedves autószerelőnél volt az autóm, fékbetéteket, olajat ilyesmiket cserélt rajta.Mikor hazahoztam az autót, borzalmasan gyenge volt, alapjáraton (váltásnál mikor kuplungolok) leállt a motor.Mikor hazaértem megjegyezték, hogy nem működik a középső féklámpám.Egy kicsit gyanús volt, ezért ránéztem a motorra, egyből láttam, hogy az egyik hengerfej jeladójának a csatlakozója le volt szedve, mikor visszaraktam már nem volt gyenge a motor, húzott is rendesen (ahogy az 1.2-es Corsától kitelik :)).Utána a féklámpát néztem meg, meglepetésemre le volt szedve a csatlakozó.Már csak az alapjárattal van gondja az autónak.A kérdésem az lenne, hogy mit nézzek még meg rajta, gondolok itt jeladókra, csatlakozókra?Miután az autó leáll és újraindítjuk vagy az EOBD vagy a szerviz lámpa villan fel ami a következő újraindítás után eltűnik.Mint a szövegből kiderült a szerelő némi plusz profitra akart szert tenni.:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!