Segitenétek motor választásban?
Suzuki GS 500.
Kategóriájában a legjobb motor, 2000 utániakat is találsz már fél millió körül.
Nyugodtan nézz utána az interneten, az egyik legmegbízhatóbb motor. Motorikusan meg mindenhogy rendben van. Sok autósiskola tanulómotornak használja (én is ilyenen tanultam, 230 ezer km volt benne!!!!!), ebből látszik a könnyű kezelhetősége is, de szerintem teljesítményben is rendben van, nekem ennél nem kell nagyobb. Ilyet hajtok én is egy 2003-ast, 3. gazdája vagyok most van benne 43000 km, de szervizen kívül még nem kellett semmit csinálni vele, bejártam már a környező országokat, de sosem hagyott ott :) A fogyasztása is baráti, 3-4liter.
Van belőle E és F verzió, az E a sima naked, az F pedig az idomos, kis gixxer(gsxr)-nek is szokták hívni. Ha hosszú utakra meg két személyre kell, akkor túrakormányos verziót vegyél, ne csutkakormányost (aminek befele hajlik a vége), ez leginkább a 2000 utániaknál található meg.
Jó motorozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!