Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen büntetésre számíthatok,...

Milyen büntetésre számíthatok, ha segédmotoros kerékpárral jogosítvány nélkül vezetek?

Figyelt kérdés
Már csinálom rá a vizsgát, 1 hét múlva forgalmi vizsga, de már elkezdtem használni most is. Ha rajtakap a rendőr, milyen büntetésre számíthatok? Csak pénz? Vagy eltilthatnak attól, amire majd 1 hét múlva rakom le a vizsgát?

2014. jún. 2. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Pénzbírság (helyszínen 45 ezer), vezetéstől való eltiltás, így amint elkészül a jogsid le is adhatod pár hónapra. Ha nincs biztosításod akkor megint egy büntetési tétel.

És nem kell hogy a rendőr elkapjon, elég ha egy idióta autós elsodor, onnantól megint te szívod meg mert még a balesetet is rád verik, és fizetheted a kocsi javítását is.

2014. jún. 2. 13:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Simán eltiltanak 2 évre!

Bírd ki!Megéri! :)

2014. jún. 2. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
annyira imádom a sok ilyen esztelen embert..........mi a fenének kezded el használni ha már csak kevés van vissza? mit kockáztatod az egészet??? 2 hetet nem bírsz ki istenem...Szüleidet sem értem miért engedik de nem is érdekel, menj vele , aztán majd rácseszel ha lebuksz , hajrá :)
2014. jún. 2. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:
gondolkozz már kicsit, 2 hetet kell várnod, de mint írták előttem , hogy lehet 2 év, ha a 2 hetet nem bírod ki , akkor a 2 évet hogy fogod? melyiket könnyebb kivárni a 2 hetet vagy 2 évet?... na légy okos
2014. jún. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!