Mit tegyek? Nem bírok magammal!
Pár hét és kezdem a jogosítványt, viszont most igen ráérős voltam, ezért gondolkodtam egy kicsit. Azt hiszem adrenalinfüggő vagyok. Nem tudom. Állandóan keresem az extrém helyzeteket, spontán módon élek. Brinával szoktam jó köröket menni, volt már 40es átlagom is. Előfordult nem egyszer, hogy fék nélkül közlekedtem városban és tetszett a "baj". Korcsolyapályán végig száguldozok, élvezem hogy mindenkit kerülgethetek, bedőlök a kanyarban, stb, volt már rá példa, hogy az őrültködéseim miatt lezavartak a pályáról.
Elgondolkodtam, hogy mi lesz, ha nekem motorom lesz. Egy kicsit sem félek hogy mi lesz ha kicsúszok kanyarba, összetöröm magam. Tudom hogy ez nem normális. De van egy olyan felfogásom, hogy ha baj lesz, akkor így is úgy is az lesz, nem érdekel. Meg majd az orvosok összevarnak.
Múltkor 2 napig itthon voltam, a 2. nap estéjén teljesen megbolondultam, egyszerűen nem bírtam.
Tudom, hogy nem éppen művelnék jó dolgokat a forgalomban, lebeszélni nem lehet a jogsiról, arra szeretnék választ kapni, hogy mivel fogjam magam vissza. Nyugtató kizárva, nem gyógyszerezek.
A motorozás mellőzése is ki van zárva, elképzelhetetlen, hogy én ne motorozzak!
Mit tegyek?
Bocs, hogy hosszú lett...
Azért az nem olyan egyszerű hogy majd az orvos összevarr.
Volt olyan akinek annyira roncsolódott a keze hogy amputálni kellett.
A motorozáshoz nagy önkontroll kell, ki kell bírni hogy nem mehetsz annyival amennyi jólesik és az autósok is utálják a motorosokat szóval ők se tolerálják.
tudom, hogy nagyon nagy az esélye mindenféle balesetnek, de nem bírom ki, hogyha látok egy kihasználható helyzetet, ne használjam ki maximálisan. 10 óra munka nem jön be, nyáron volt ilyen napom:
05-05:30 bringa
05:30-16:30 munka, gyerekekkel, rohangálás, és közben egy óra bringa túra, egy héten 2x
16:30-17:00 bringa
17 után még bringa esetleg ki a kertbe, ott ásás, kapálás, betonozás (épp alapoztunk akkoriban)
és még akkor sem voltam fáradt... nem tudok mit kezdeni magammal. lehet h. orvoshoz megyek! köszönöm a válaszokat!
Sztem motorozz!! vegyél 1 cross motort és írány a pálya.ott húzhatod neki ami a csövön kifér...:DÉnis imádok motorozni és a szüleim is tudják h. nembírok 90 alatt maradni.Ezért nemkapok 250-es se 400-as mocit.(egyenlőre)Ez valahol érthető mivel 150-ig vezethetek :/
Ha közuton szeretnél maradni akkor GO az autópálya...Ott a többieket védi a kasztni ;) Autósoknak meg pszt legyen!! kösz :) csak óvatossan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!