Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek? Nem bírok magammal!

Mit tegyek? Nem bírok magammal!

Figyelt kérdés

Pár hét és kezdem a jogosítványt, viszont most igen ráérős voltam, ezért gondolkodtam egy kicsit. Azt hiszem adrenalinfüggő vagyok. Nem tudom. Állandóan keresem az extrém helyzeteket, spontán módon élek. Brinával szoktam jó köröket menni, volt már 40es átlagom is. Előfordult nem egyszer, hogy fék nélkül közlekedtem városban és tetszett a "baj". Korcsolyapályán végig száguldozok, élvezem hogy mindenkit kerülgethetek, bedőlök a kanyarban, stb, volt már rá példa, hogy az őrültködéseim miatt lezavartak a pályáról.

Elgondolkodtam, hogy mi lesz, ha nekem motorom lesz. Egy kicsit sem félek hogy mi lesz ha kicsúszok kanyarba, összetöröm magam. Tudom hogy ez nem normális. De van egy olyan felfogásom, hogy ha baj lesz, akkor így is úgy is az lesz, nem érdekel. Meg majd az orvosok összevarnak.

Múltkor 2 napig itthon voltam, a 2. nap estéjén teljesen megbolondultam, egyszerűen nem bírtam.

Tudom, hogy nem éppen művelnék jó dolgokat a forgalomban, lebeszélni nem lehet a jogsiról, arra szeretnék választ kapni, hogy mivel fogjam magam vissza. Nyugtató kizárva, nem gyógyszerezek.

A motorozás mellőzése is ki van zárva, elképzelhetetlen, hogy én ne motorozzak!

Mit tegyek?

Bocs, hogy hosszú lett...

2009. dec. 31. 16:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ezért kéne PÁV. Az a legkevesebb, hogy összetöröd magad, de másokban is kárt tehetsz.
2009. dec. 31. 16:41
 2/17 anonim ***** válasza:
bocsi az offért de mi az a PÁV?
2009. dec. 31. 16:45
 3/17 anonim ***** válasza:
Pálya alkalmassági vizsga.
2009. dec. 31. 16:50
 4/17 anonim ***** válasza:
Köszi !BUÉK
2009. dec. 31. 16:52
 5/17 A kérdező kommentje:

rengeteget segítettél...

Buék

2009. dec. 31. 17:03
 6/17 anonim ***** válasza:

az egy dolog hogy ökörködsz, ezzel nincs baj, egészen addig amíg másnak ebből nem lesz baja. Mert ha igen, akkor onnantól egy utolsó senkiházi leszel, és mész a börtönbe ha miattad valaki az életét veszti, vagy maradandó károsodást szenved.

ha egyedül egy kihalt úton motorozol, még akkor sem lehetsz benne biztos hogy egyszer nem bukkan fel valaki.

De ha egy külvilágtól elzárt helyen vagy, pl sziklát mászol egyedül, akkor nyugodtan ugrálhatsz, vagy mehetsz kötél nélkül, ha neked kell az adrenalin.

2009. dec. 31. 17:07
 7/17 anonim ***** válasza:
nekem 100 kötéllel sem kéne annyira tériszonyom van... am szerintem csak addig leszel ilyen míg össze nem töröd magad, és ne aggódj, nem biztos hogy összevarnak... lehet nyomorék leszel vagy meghalsz, akkor varrhatnak, hiába... ismerősöm 1 méterről esett, de olyan szerencsétlenül, hogy deréktól lefelé nyomorék...
2009. dec. 31. 17:20
 8/17 anonim ***** válasza:
ja igen ő egy stabil pontról esett nem motorról vagy ilyenek
2009. dec. 31. 17:21
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát igen, mindenki addig adrenalinfüggő amíg baj nincsen. Én ajánlom, hogy menj el orvoshoz. Vannak hiperaktív emberek is, van rá kezelési mód biztosan. De ha te a nagy adrenalin függőséged miatt halna meg valaki a családomban, biztos hogy ott törnélek el ahol a legvastagabb vagy. Na, a lényeg az, hogy ezzel valamit csinálni kell amíg baj nincsen belőle. Mert lesz ez 100%. Fogd meg magad, menj el dolgozz 10 órát, aztán egyből nem leszel adrenalinfüggő. Otthon ülve egésznap a gép előtt bennem is túlteng az adrenalin. Ledolgozok 10 órát utána valahogy semmihez sincs kedvem, csak a pihenéshez.
2009. dec. 31. 17:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján ezen az oldalon nem valószínű, hogy itt tud valaki segíteni. A legjobb megoldás az önuralom, de úgy látszik ez hiányzik. Az élet majd megtanít. Jobb esetben a rendőr, rosszabb esetben egy-két jól irányzott jobb vagy balegyenes...
2009. dec. 31. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!