Mit tegyek? Nem bírok magammal!
Pár hét és kezdem a jogosítványt, viszont most igen ráérős voltam, ezért gondolkodtam egy kicsit. Azt hiszem adrenalinfüggő vagyok. Nem tudom. Állandóan keresem az extrém helyzeteket, spontán módon élek. Brinával szoktam jó köröket menni, volt már 40es átlagom is. Előfordult nem egyszer, hogy fék nélkül közlekedtem városban és tetszett a "baj". Korcsolyapályán végig száguldozok, élvezem hogy mindenkit kerülgethetek, bedőlök a kanyarban, stb, volt már rá példa, hogy az őrültködéseim miatt lezavartak a pályáról.
Elgondolkodtam, hogy mi lesz, ha nekem motorom lesz. Egy kicsit sem félek hogy mi lesz ha kicsúszok kanyarba, összetöröm magam. Tudom hogy ez nem normális. De van egy olyan felfogásom, hogy ha baj lesz, akkor így is úgy is az lesz, nem érdekel. Meg majd az orvosok összevarnak.
Múltkor 2 napig itthon voltam, a 2. nap estéjén teljesen megbolondultam, egyszerűen nem bírtam.
Tudom, hogy nem éppen művelnék jó dolgokat a forgalomban, lebeszélni nem lehet a jogsiról, arra szeretnék választ kapni, hogy mivel fogjam magam vissza. Nyugtató kizárva, nem gyógyszerezek.
A motorozás mellőzése is ki van zárva, elképzelhetetlen, hogy én ne motorozzak!
Mit tegyek?
Bocs, hogy hosszú lett...
rengeteget segítettél...
Buék
az egy dolog hogy ökörködsz, ezzel nincs baj, egészen addig amíg másnak ebből nem lesz baja. Mert ha igen, akkor onnantól egy utolsó senkiházi leszel, és mész a börtönbe ha miattad valaki az életét veszti, vagy maradandó károsodást szenved.
ha egyedül egy kihalt úton motorozol, még akkor sem lehetsz benne biztos hogy egyszer nem bukkan fel valaki.
De ha egy külvilágtól elzárt helyen vagy, pl sziklát mászol egyedül, akkor nyugodtan ugrálhatsz, vagy mehetsz kötél nélkül, ha neked kell az adrenalin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!