Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírok magammal. Mit csináljak ilyenkor?!?!?!?!?

Figyelt kérdés

A barátommal január 4 óta járunk, ma bejelentette, hogy a szülinapi ajándékra le akar velem feküdni. Nekem ezzel nem lenne ellenvetésem, de én már most akarom, szinte naponta önkielégítek annyira. De a szülinapja csak április közepén lesz. Mit csináljak?? Nem akarom megcsalni de már nagyon le szeretnék feküdni vele.

Nem tudom ilyenkor mit lehetne tenni:S:S

2011. febr. 22. 23:51
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Vegyek vibrit addig?
2011. febr. 22. 23:53
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem mond meg neki, sztem még örülni is neki :D

19\F

2011. febr. 22. 23:54
 3/13 A kérdező kommentje:
De mondta, hogy a mi kapcsolatunk olyan erős, hogy addig kibírja, én meg nem akarok neki ellenkezni. De olyan ciki sztem hogy a csaj nem bírja és a fiú igen:s De ő még készül, kockásít meg hasonlók ezért nem szeretne addig együtt lenni velem.....
2011. febr. 22. 23:55
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is mondd meg neki, hogy te már most akarod. De ezt előadhatod pl úgy, hogy: "Előrehozom a szülinapi ajándékod, remélem, nem bánod!". Szerintem erre nem fog nemet mondani. :) 21/L
2011. febr. 22. 23:56
 5/13 anonim ***** válasza:
60%

április közepéig vonulj munkatáborba!

az életkedved is el fog menni, nemhogy ilyen luxusproblémáid legyenek!

2011. febr. 22. 23:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Jó tudom vannak nagyobb problémák, éhezés, globális felmelegedés, utcára kerülés blah, blah, blah de nekem most ez a legfontosabb, foglalkozzanak az értelmiségiek ezekkel a problémákkal én még foglalkozok a sajátjaimmal.
2011. febr. 22. 23:58
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

Mi az hogy kockásít? Jézusom. Csak szólok hogy életetek nem egyik legszebb, hanem inkább egyik legkellemetlenebb élménye lesz ha annyira készültök rá napra pontosan hogy mikor veszítitek el. Szerintem a normális fiúk úgy csinálják hogy van náluk óvszer mindig, arra az esetre ha beindulna a barátnőjük, és majd egyszer spontán úgyis tovább lépnek, ennyi.

Ahogy a mellékelt ábra mutatja már most is kívánod, nem csak ha még kockásabb lesz a hasa meg ilyenek...nemtom mit gondol a barátod, de ha ennyire nincs tisztában a párkapcsolati és szexuális dolgokkal hogy hogy dőlnek el agyban is, akkor lehet még mégsem kéne..

2011. febr. 22. 23:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Tudom, de ő ilyen nagyon mindent betervez és mindent szeretne ha tökéletes legyen. Ha nem úgy van ahogy szeretné nem rinyál, de látom rajta, hogy rosszul érzi magát, hogy nem nyújtott nekem 100%-ot. Én meg nem akarom eben összetörni.
2011. febr. 23. 00:01
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Vedd meg Kiszel Tünde naptárát és nézd át figyelmesen. Attól el fog múlni minden szexuális késztetésed hónapokig. Nekem bevált!
2011. febr. 23. 00:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Mondd neki hogy vagy megdug vagy vége...
2011. febr. 23. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!