Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírok magammal. Mit csináljak ilyenkor?!?!?!?!?
A barátommal január 4 óta járunk, ma bejelentette, hogy a szülinapi ajándékra le akar velem feküdni. Nekem ezzel nem lenne ellenvetésem, de én már most akarom, szinte naponta önkielégítek annyira. De a szülinapja csak április közepén lesz. Mit csináljak?? Nem akarom megcsalni de már nagyon le szeretnék feküdni vele.
Nem tudom ilyenkor mit lehetne tenni:S:S
Szerintem mond meg neki, sztem még örülni is neki :D
19\F
április közepéig vonulj munkatáborba!
az életkedved is el fog menni, nemhogy ilyen luxusproblémáid legyenek!
Mi az hogy kockásít? Jézusom. Csak szólok hogy életetek nem egyik legszebb, hanem inkább egyik legkellemetlenebb élménye lesz ha annyira készültök rá napra pontosan hogy mikor veszítitek el. Szerintem a normális fiúk úgy csinálják hogy van náluk óvszer mindig, arra az esetre ha beindulna a barátnőjük, és majd egyszer spontán úgyis tovább lépnek, ennyi.
Ahogy a mellékelt ábra mutatja már most is kívánod, nem csak ha még kockásabb lesz a hasa meg ilyenek...nemtom mit gondol a barátod, de ha ennyire nincs tisztában a párkapcsolati és szexuális dolgokkal hogy hogy dőlnek el agyban is, akkor lehet még mégsem kéne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!