Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírok magammal. Mit csináljak ilyenkor?!?!?!?!?
Figyelt kérdés
A barátommal január 4 óta járunk, ma bejelentette, hogy a szülinapi ajándékra le akar velem feküdni. Nekem ezzel nem lenne ellenvetésem, de én már most akarom, szinte naponta önkielégítek annyira. De a szülinapja csak április közepén lesz. Mit csináljak?? Nem akarom megcsalni de már nagyon le szeretnék feküdni vele.
Nem tudom ilyenkor mit lehetne tenni:S:S
2011. febr. 22. 23:51
11/13 anonim válasza:
Talalj ki valami evfordulot tokmindegy mit, az elso egymasramosolygas vagy akarmie, aztan mondd hogy erre is kap egy kis ajandekot, valamennyi eloleget... kezdj el rajta dolgozni kezzel, szajjal, aztan ha beinditod akkor mar ugyse fogtok feluton megallni :)
12/13 A kérdező kommentje:
Rendben bevetem minden női praktikámat, és ha tényleg beindulok akkor csak nem fog nemet mondani:)
2011. febr. 23. 13:03
13/13 anonim válasza:
Szerintem addig masztizz, vagy hozdd előre az időpontot. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!