Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményed erről az...

Zsebvirág kérdése:

Mi a véleményed erről az autósról?

Figyelt kérdés
[link]

2014. jún. 1. 20:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
46%

Ezer százalék ha a kamerafelvétel azzal folytatódna hogy összetörik egymást , a Fordos semmilyen büntetést nem kapna. A körúton sem büntet soha a rendőr mert a belsőben megyek folyamatosan.

A fuvaros meg ne engem hajszoljon gyorshajtásba ,mert nem én vagyok az oka hogy ilyen ócska munkája van.Engem fog lefotózni a trafi amíg ő ott sunnyog mögöttem 2 méterre a rendszámját takarva Tanuljon tovább és legyen ő a főnök, ne egy frusztrált bolondként hajtsa a többi közlekedőt.

2014. jún. 5. 17:30
 32/42 anonim ***** válasza:

Na látod ez a szánalmas, hogy okoskodsz itt, de még erről nem hallottál:

[link]

Egyébként ha már genyózásról van szó, azt is megteheti bárki, hogy mondjuk megelőz egy országúton olyan helyen, ahol mondjuk vadveszély tábla van, aztán ha megelőzött belesatuz, te meg belecsattansz hátulról, aztán HOPPÁ, követési távolság barátocskám? Na ilyenkor mi van? Még a veszély jelző tábla is kint van, szóval a kutya se fogja neked elhinni, hogy betartottad a követési távolságot ha valakinek hátulról szállsz bele. Egyszerűen vészfékeznem kellett, mert mondjuk egy vaddisznó kiugrott az erdőből elém, az, hogy te belém szálltál hátulról, már a TE hibád, és TE vagy a hibás, úgyhogy ennyit a másik szopatásáról... Kívánom, hogy akit te szívatsz, szívasson így vissza téged, mert megérdemled.

Itt nem a gyorshajtásba kényszerítésről van szó ember, hanem arról, hogy a megengedettnél lassabban pofátlanság menni, de amit a fordos csinál, az még szabálytalan is, és a belső sávban nem tartózkodhatsz folyamatosan ha a külső üres, FOGD MÁR FEL VÉGRE KÖNYÖRGÖM.

2014. jún. 5. 17:40
 33/42 anonim ***** válasza:

# 31/

Az a baj, hogy nem érted. Azt nem minősíteném miért...

A lényeg összefoglalva:

A gyorshajtót nem megleckéztetni kell az úton, hanem ELENGEDNI! ha már ennyire ugrálsz a törvények miatt akkor hagyd azok betartatását a hatóságokra, ne te magad kezdj el okoskodni, hogy "ő sem mehetne többel". Ez a fajta magatartás az úton százszorta veszélyesebb, mint maga a gyorshajtás ténye.

2014. jún. 5. 17:56
 34/42 anonim ***** válasza:

Na látod 32 -es az ilyen esetekre van a kocsimban már évek óta egy hd kamera. Azon látszana ,hogy büntetősatuzna és nem volt őz semerre. De az ilyet utána be is perelném ,és miután kimondanák a szándékosságot , a biztosítója szépen visszakövetelné tőle a nekem kifizetett kárösszeget. Én meg kiröhögném :)

A táblázat a büntetési tételeket írja le ,nem a sebességhatárokat. Ha van megállítókocsi,a mérés helyszíne után, akkor kisebb gyorshajtásért is büntethetnek!

2014. jún. 5. 18:03
 35/42 anonim ***** válasza:

A statisztika megmondja mi a veszélyesebb. Nem látok benne olyan tételt hogy gyorshajtó feltartása se olyat hogy jobbratartás elmulasztása városban!... De ha neked van a hivatalos stat-nál nagyobb volumenű ,átfogó statisztikád erről és nem csak hasraütésszerűen vagdalkozol ,hogy mi a veszélyesebb ,akkor oké, mutasd meg.

Mert a "szerintem" nem objektív dolog.

2014. jún. 5. 18:07
 36/42 anonim ***** válasza:
És mi fog látszani a kamerán ha este történik mondjuk egy kanyar közben? Lehet úgy is fékezni, hogy a lámpa ne égjen, a te csiga 70-es tempódnál szúrok egy 2-est meg húzok egy kézit, aztán ha már elkezdtem lassulni, beleállok a fékbe, és rögtön az fog látszani a kamerán, hogy én fékezek, te meg nekem jössz, úgyhogy lesz mit magyarázkodnod a felvételen, ha nem látszik semmi, attól függetlenül én előrébb voltam a kanyarban, tehát láthattam, hogy ott van valami az út szélén a bokorban, ez bármikor előfordulhat ha olyan szakaszon mész, ahova vadveszély táblát helyeztek ki. Bár veled biztos nem lenne az embernek könnyű dolga, azért kiváncsi lennék, hogy mondjuk ha 50-el mennék előtted 90 helyett, mikor épp melózni igyekeznél, mennyire lennél ideges...
2014. jún. 5. 18:32
 37/42 anonim ***** válasza:

# 35

Természetesen, hiszen nincs ilyen statisztika, mert hozzád hasonló szűk látókörű "elméleti szakemberek" készítik őket.

USA több államában és az Egyesült Királyságban is nagyon szigorúan büntetik a hozzád hasonló önjelölt rendőröket és a forgalmat fenntartókat - nagyon helyesen. Tipikusan rogyásig van velük a net főleg motorosoktól, mert valamiért a kétkerekűeket szokták a nagyon hülyék legszívesebben "büntetni" vélt sérelmeik miatt, pl.: lane splitting miatt.

2014. jún. 5. 18:43
 38/42 anonim ***** válasza:

Van olyan hogy fékút elvétele. Tehát ha elémvágsz, főleg kanyarban előzve ami szintén nem szabályos, és egyből satu akkor az látszik a kamerán és nem tartozik bele a követési táv be nem tartása témakörbe.

Sötétben is látszik a felvételen a lámpa által megvilágított út és a kocsid mozgása .Ha nem ég a féklámpa ,de erősen lassul a kocsid mert kéziféket húzod meg kettesben motorfékezel az is látszik ,már egy rossz pont, mert feltételezhető a szándékosság, vagy a műszaki hiba. Kiugró állatra nem 2-es motorfékkel és kézifékkel reagálunk ,itt ellentmondásba keveredne a mese. De amúgy is fel lennék készülve ilyenre mert gondolom előtte percekig seggemben vonatoztál ,szóval már eleve feltételezném a hülyeséget és lemaradnék ha megelőzöl és féken lenne a lábam.Biztos ,hogy nem lenne egyszerű menet a bíróságon, fel kellene fogadni ,igazságügyi szakértőt is,lehet csak 50-50 %-ra hozná ki a végét de akkor már te is rosszul jártál. Ennyi belefér.

De soha nem írtam hogy országúton 50 -el megyek vagy 70-el. Szépen tartom a max 90-et

2014. jún. 5. 18:48
 39/42 anonim ***** válasza:

Most soroljunk törvényeket ami az Usa-ban van itt meg nincs? Szerintem nem lenne értelme. Itt a hazai törvényeket kell betartani, ott sem vergődnek szerintem ,hogy bezzeg a magyaroknál büntetlenül lehet két kocsi közt elhúzni 140-el, meg pályán nyomulni 200-al mindenkire villogva..pedig picit jobb és erősebb kocsik vannak odaát.

Usa-ban egy ilyen felvételt már lenyomoztak volna és az elkövető már jogsi nélkül végezné a 2 hónap közmunkát.

2014. jún. 5. 18:57
 40/42 anonim ***** válasza:
Amíg az a 90 tényleg 90, és nem 80, meg nem 75, akkor biztos nem fogunk összeveszni. Ettől függetlenül valaki tök korrektnek érzi, ha lakott területen belül 50 helyett 35-el cammog, és nem érti miért villog meg anyázik a mögötte haladni kívánó.
2014. jún. 5. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!