Mi a véleményed erről az autósról?
Városban nincs. Ez nem autópálya ,folyamatosan lehet haladni két sávban. De tegyük fel ott egy rendőr aki végignézi a mutatványt ,vagy baleset lesz ..Szerinted ki kapja a büntetést a Fordos vagy a kamerás ámokfutó??
Ha erre tudod a választ akkor már meg is válaszoltad ki a hibás és ki nem tartja be a kreszt!
"Városban nincs. Ez nem autópálya ,folyamatosan lehet haladni két sávban. "
Ezt elég rosszul tudod... Egy esetben nincs városban jobbratartási kötelezettség: HA TELÍTETTEK A SÁVOK ÉS KIALAKULT A PÁRHUZAMOS KÖZLEKEDÉS!
Itt erről szó sincs.
A főszereplő is elég közveszélyes (ez a manőver nagyon meleg volt), de a kis kék xarnak már réges régen le kellett volna takarodnia a szélső sávba, mind a józan ész, mind pedig a KRESZ szerint.
Csak akkor mehet 2 vagy több autó egymás mellett, ha a tőle jobbra eső sáv telített, vagy ha előz, vagy ha lekanyarodik. Másképp NEM. Többek között nem véletlenül van autópályán, hogy teherautóval előzni tilos, mivel ha horváth rudolf 89,5-el halad, és mögüle szélárnyékból waberer kicsapja az orrát 89,9-el, akkor az egész autópályát feltartaná 1 órára, mire olyan tempókülönbséggel megelőzi...
Kicsit gondolkozhatnál mielőtt baromságokat írsz, ha mindenféle ok nélkül, 2-3 autós beáll egymás mellé 10-20-30-as tempóval, akkor csak úgy poénból feltarthatja mondjuk az egész Budaörsi utat, mert neki épp ahhoz van kedve? Ez azért nem éppen így működik...
mit basztassátok a 11est!?van igaza is...
az 50 az 50, más se mehet(ne) gyorsabban
BaRnEy--StInSoN nevű felhasználó
Azért, mert:
1., Nincs igaza
2., Ott 70-el lehet menni
3., A közúton nem kell önkéntes rendőrt játszani. Ha valaki gyorshajt akkor inkább el kell engedni, mint direkt feltartani - saját érdekből is.
Nem válaszoltál a kérdésre.. Ha baleset van, mert nem jól méri fel a centiket vagy 140-re kigyorsításkor beleszáll valakibe ,kit meszelnének el a kresz szerint és kinek a terhére kellene állni a károkat?? Ha szerinted ez a kék autós lenne aki a belső sávban halad,nem a kamerás kocsi , akkor oké, igazad van.
Lehet éppen előzésben volt a kék autós de a mellette lévő is enyhén gyorsított,de egyik sem akarta túllépni a megengedett sebességet ,szóval teljesen szabályosan mentek városban.Tudod kinek kell mindig és azonnal lehúzódni? A megkülönböztető jelzésű kocsiknak,rendőr mentő stb! Nem a gyorshajtó idiótáknak.
Bírom az ilyeneket akik közveszélyes elmebeteg közúton jaszkarizó tulkokat védnek és másokra hárítják a felelősséget ,mint valami ördög ügyvédje. Ezért mondom ,hogy még mindig túl enyhék a bírságok és kevés a mérőeszköz. Mert aki ilyet véd az maga is valószínűleg pont így közlekedik a városban.
Utolsó!:
Lesz nekünk ne mulass :/
Am. kamion nem előzhet? És busz? Csak, mert nem 1x láttam kamiont előzni mind autópályán mind országúton. Sőt, az M43-s autópályán a 47-s kereszteződés és Maroslele között közlekedő menetrend szerinti buszjárat is szokott kamionokat előzni. Akkor hogy is van ez?
De jó hogy ennyi traffi lesz....
Amúgy: a kameràs egy ideig várt, de természetesen jogy elgurult a gyógyszere a két pancser miatt. Ha nem ilyen sötétek, ez meg sem történek. Teljesen átérzem a kamerás indulatait, én mondjuk még a dudára is ráfeküdtem volna.
Az ésszel gyorshajtókkal noncs semmi gond. Ha valaki kockafejü és a törvényekhez sírva ragaszkodik, nincs semmi baj. De nem mindenkinek így viselkedni. Majd lesz egy kis tapasztalatotok az utakon, majd meglátjátok.
Én örülök a sok mérőnek ,mert talán több ilyen bolondot xarrábüntetnek mint a videós. Aki szabályos sebességgel megy annak nincs félnivalója, eddig sem volt.
Akinek "elgurul a gyógyszere" a közlekedésben, mert nem hagyják gyorshajtani, az nem alkalmas vezetésre. Hozzáteszem abszolút semmi értelme azon a szakaszon a 140-nek mert az első lámpa megfogja és szépen megelőzi a kék Fordos ha jó ütemben érkezik a zöldhöz. Tehát nem jelent előnyt neki, hogy megelőzte a két kocsit, de legalább életveszélyes helyzeteket okoz ,és vagánykodhat a videójával a neten a többi tulok előtt.
Mint láthattad, eleinte nyugodt volt, de a két balhere hozta ki a sodrából. Ha hagyják nyugodtan haladni, akkor nem ment volna állítólag 140-et. De ki mérte hogy mennyit ment?
Az utakon nem a gyorshajtókkal van a baj, hanem a bénákkal és a valóban ritka idiótákkal.
A két fordos sokkal rosszabb mint a videós srác.
Meg kéne tanulni kultúráltan közlekedni és ha te nem sietsz, elengedni azt aki haladna;)
Nagyon nem örülök a sok traffipaxnak, mert ha eddig siettem haza és üres volt az út, nyugodtan mehettem 160at a 2/a-n. Nem szeretném hogy tele legyen kamerázva az ország.
Most kaptam 30ezres csekket traffipax miatt, de egy röhejes helyes, üres 4 sávos út szükült 2-re és 110-röl 60-ra kellett volna visszavenni.
Csak nevetni tidok az ilyen szánalmas adóztatàson. Miért nem az általános iskolák mellett vannak a sünök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!