Mi a helyzet ebben az esetben? Letrafiztak 30 as táblánál ( utfelujitás munkálatok) az utra korábban érvényes 50 es sebesség körül 55-60 al viszont amelyik mellék utcábol kifordultam onantol nincs kint egyetlen 30 as tábla se csak a legelején?
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 14:59
2/15 A kérdező kommentje:
nagyon rosz imitácio lett de remélem kivehető
2014. máj. 30. 15:03
3/15 A kérdező kommentje:
az r betű akar lenni a rendőr viszont ha számit akkor hogy bizonyithatom hogy mellék utcábol fordultam ki?
2014. máj. 30. 15:04
4/15 anonim válasza:
A kereszteződés feloldja a 30-as táblát. A "türelmi zóna" egyébként 50km/h megengedett sebesség mellett 54-ig tart, ha óra szerint 60-nal mentél akkor lehet hogy majd levélben felkérnek arra hogy nyilatkozzál hogy ki vezette az autót, de ilyenkor ha családtag vezet, rá nem kell terhelő vallomást tenned.
5/15 A kérdező kommentje:
értem köszi de a szembe sávba attol még van kint tábla csak az ugye nekem pont hátulrol van egyébként szerintem lelophatták vagy elfelejthették kitenni a táblát mert végig felvan turva az út mind 2 oldalt
2014. máj. 30. 15:09
6/15 A kérdező kommentje:
egyébként nem útkereszteződés akar lenni csak rosszul rajzoltam egy mellék út amiröl rákanyarodok a fő utra de csak a fő út elején van tábla amettöl én kikanyarodok a rendőr auto ig semmi féle tábla nincs kint
2014. máj. 30. 15:13
7/15 anonim válasza:
Ha egy utcán ahol végig 30-as korlátozást akarnak, ott minden kereszteződéshez tenni kell táblát, azért hogy mint a esetedben is, láthassa az is aki kifordul a kereszteződében. Ha jön a csekk 45000 forintról akkor kezdd el firtatni hogy hol volt 30-as tábla, meg hol nem.
8/15 anonim válasza:
2008 óta objektív felelősség alapján büntetnek, azaz az üzembentartót veszik elő. Ha jelenti az üzembentartó, hogy más vezetett, de nem akarja megnevezni, akkor továbbra is ő kapja a csekket. Csak akkor fizettethetjük meg mással a büntetést, ha igazolni tudjuk, hogy ő vezette az autót akkor, amikor a szabálytalankodás történt.
Akkor lehet mentesülni a büntetés alól, ha be tudjuk bizonyítani, hogy mégsem követtünk el szabálysértést, vagy ha ellopták az autót és ezt bizonyítani tudjuk.
9/15 anonim válasza:
A mellékút is útkereszteződés. A garázsbehajtó, vagy kocsibeálló az nem. Nézd meg hogy az az út rajta van e a Google térképen, ha rajta van akkor az útkereszteződés.
10/15 A kérdező kommentje:
értem köszönöm akkor érdemes szerintetek levideozni a " helyszint"? mert szerintem 1-max 2 héten belül befejezik a munkálatokat és gondolom leveszik a maradék táblákat is
2014. máj. 30. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!