Milyen kocsi lenne elsönek megfelelö?
Nem tul draga de normalis!
2. kocsinak bmw e46-ot szeretnek.
18F
Varosba jarkalni!
Klíma az legyen.
Ne legyen rozsdas
Ar 0ft-700.000ftig kb:)
Ha most kellene egy első autó, mért érdekes, hogy mi lenne a második? Egyszerre két autó lenne vásárolva, csak lenne egy hétköznapi első, és egy hétvégi második?
Az elsőre látom, 700e ft van. Jobb kihasználni ezt az összeget és a lehető legjobbat megvenni. Ez csak az autóra lenne szánva, vagy már a teljes összeg átírással, javításokkal?
Ha a második csak később lenne, akkor azt tudom írni, hogy mikor itt lesz az ideje évek múlva, akkor már meg lehet venni a második típust is ennyiért, még ha nem is a fellelhető legjobb lesz. Ha a bmw a cél, akkor inkább most kéne venni e36-ot (ennyiért talán már lesz elfogadható), vagy inkább egy nagyon szép e30-at, megőrizni évekig jó állapotban és letenni a későbbi változatok vételéről. Az e30 még egy igazi nyers autó, szerintem a legszebb, még autó formájú, amit ha találsz szép állapotban és megőrzöd, vigyázol rá, akkor később egyre többet fog érni. Egy optimális motorral kellene nézni, az e30 320i már jó lenne. Ha mindenképpen erősebb kell, akkor e30 325i.
Mivel szeretnél majd másik autót venni nem érdemes az egész pénzt elkölteni autóra.Nem beszélve arról hogy egy 100.000-es kell a névre íratásra s egyéb papírmunkára. Na meg ott van a késöbbi esetleges javítások erre sem árt ha van pl legalább egy 100.000-sed elrakva rá. Vagyis marad így 500.000 ft-od.
500.000 ft-ból én a helyedben vennék egy jó állapotú 2002-2003-as évjáratú swiftet akár 1.3 16V 84 pacis motorral.Ezek után meg gyűjtögetnék a másik kocsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!