Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megfelelő lesz e augusztus...

Megfelelő lesz e augusztus végi babának ez a kocsi? Nem túl vékony vagy keskeny mert hát a télre is kell gondolni és nem szeretnék még egyre beruházni?

Figyelt kérdés
Viszont ha megfelelő télre akkor szerintem amíg kocsira lesz szüksége a picinek ez kiszolgálna minket. [link]
2010. ápr. 27. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez jó

télen még ugyis csak a hordozóban lesz,mire jön a jóidő,addigra nő akkorára hogy hordozó nélkül használja

2010. ápr. 27. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is elég kényelmesnek tűnik!
2010. ápr. 27. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, de én nem venném meg, az tuti. Épp azért, mert hordozós. Télen, overálban hogy a csudába ültetsz hordozóba egy gyereket? Nekünk olyan kocsink van, ami 3 fokozatba dönthető, teljesen fekvő, félig ülő és teljesen ülő pozícióba, lábzsák van hozzá + 2 esővédő ( 1 a kupolában, ami csak félig védi a kocsit, 1 pedig ami az egészet beteríti). Az én fiam ráadásul már 4 hónapos korától nem maradt a hordozóban, ült volna fel. Szeptember végén született a fiam, télen overál + takaró volt rajta, azt hordozóval nem igazán tudtam volna megoldani. Szóval nem tudom, de én nem venném meg, főleg télre nem. De ez az én véleményem. Akinek ilyen van, biztos tud mellette is érveket mondani.
2010. ápr. 27. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Újszülött babának semmiképpen nem vennék hordozós babakocsit. Képzeld el, próbáld ki, hogy így görnyedve kell akár órákig ülnöd...aludnod...stb.

S mi van akkor, ha épp hason szeret aludni a baba? Azt hogy fogod vele megoldani?

Nagy kerekek (ha nem takarítják rendesen az utakat, és nem szép egyenletes a járda), mózeskosár ami elég hosszú széles és kényelmes akár overálba, akár bundazsákban is.

2010. ápr. 27. 22:26
 5/7 Kriszta66 ***** válasza:
szerintem nagyon jó és dönthető 3 fokozatban.
2010. ápr. 28. 07:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Végül is nem ez lesz hanem egy bergon márkájú amihez ajándékba kaptunk egy hordozót mert sokat utazunk kocsival rokontól vettük. Én is attól tartottam hogy keskeny lesz az amit belinkeltem. Köszönöm szépen a válaszokat.
2010. ápr. 28. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Én mindig azt mondom,hogy akármelyik évszakban is születik a baba,legjobb ha többfunkciós kocsit veszel neki,tehát amihez van mózes, sport és hordozó.Én például most fogom a baby merc-et megvenni abból is az olimp változatot,mert hatalmas a belső tere és az összes funkció megvan hozzá, a mózesből a poláros rész kivehető,szóval még jó lesz télen is.SZeptemberi kislány lesz.

Annyira rosszul vagyok mikor újszülötteknek ilyen kocsi vesznek és a hordozós részében tolják az alig pár hetes babát.A frász kitör de én szóvá is teszem

2010. ápr. 28. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!