Megfelelő lesz e augusztus végi babának ez a kocsi? Nem túl vékony vagy keskeny mert hát a télre is kell gondolni és nem szeretnék még egyre beruházni?
szerintem ez jó
télen még ugyis csak a hordozóban lesz,mire jön a jóidő,addigra nő akkorára hogy hordozó nélkül használja
Újszülött babának semmiképpen nem vennék hordozós babakocsit. Képzeld el, próbáld ki, hogy így görnyedve kell akár órákig ülnöd...aludnod...stb.
S mi van akkor, ha épp hason szeret aludni a baba? Azt hogy fogod vele megoldani?
Nagy kerekek (ha nem takarítják rendesen az utakat, és nem szép egyenletes a járda), mózeskosár ami elég hosszú széles és kényelmes akár overálba, akár bundazsákban is.
Én mindig azt mondom,hogy akármelyik évszakban is születik a baba,legjobb ha többfunkciós kocsit veszel neki,tehát amihez van mózes, sport és hordozó.Én például most fogom a baby merc-et megvenni abból is az olimp változatot,mert hatalmas a belső tere és az összes funkció megvan hozzá, a mózesből a poláros rész kivehető,szóval még jó lesz télen is.SZeptemberi kislány lesz.
Annyira rosszul vagyok mikor újszülötteknek ilyen kocsi vesznek és a hordozós részében tolják az alig pár hetes babát.A frász kitör de én szóvá is teszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!