Vékony anyukák, akiknek marad pocak, milyen felsőt hordtok?
Sajnos maradt pocakom, és bármit veszek fel úgy nézek ki mint aki babát vár. Rettenetesen zavar. :( Akinek hasonló problémája van, milyen ruhát visel?
Köszönöm!
Mikor szültél?
Nekem hónapok múlva húzódott vissza a hasam, és nem a fogyásra gondolok.
Addig hosszabb felsőket. Itthon csak apa pólóiban voltam. Még most is legtöbbször.
7 hónapja szültem, végre lement 2 kiló, de még van 5 kb., amit leadnék, persze mind a csípőmön és a hasamon.
Amúgy engem akkor nem kezdett zavarni a ruha, amit felvettem, amikor nagyobb méretből bevásároltam.
9 hónapja.
Sajnos a hosszabb felső is kiadja. Van egy nyári ruhám ami fent bővebb és ha alatt húzott, az alatt nem látszik. Ilyet szeretnék blúzba, de sehol nem látok.
Az A-vonalú felsők is jók, mert lengék és takarnak. Esetleg próbáld meg a mell alatt húzott felsőket, vagy ami most divatos: bő felső, és csípőben húzott. Ezek a fazonok előnyösek:
Szia.En 10 honapja szultem es meg sem tudom szamolni a kezemen hanyszor kerdeztek hogy terhes vagyok-e ujra.......
Mindig olyan felsot veszek fel emi leer a hasam aljaig es megprobalom "behuzni" ugy hogy ne legyen nagyon nagy.Kicsit kenyelmetlen neha de rettenetesen zavar.Tovabbra is vekony vagyok de az osszes "felesleg" a hasamon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!