Szerintetek megéri megvenni ezt a kocsit?
ezen az autón mire kellene költeni?
ha megveszed, akkor olaj, olajszűrő csere, levegőszűrő, pollenszűrő, klímatisztítás. ennyi a költeni való rá szerintem. ez max 30 ezer forint.
amúgy egy zsír autónak nézem, szerintem nagyon jó.
de kérdés, hogy miért akarhatja eladni a gazdája? ha nincs problémája az autónak, akkor esetleg valami gazdagé lehet, aki 5 évente cserélgeti az autóját, de amúgy ha nagyon gazdag, és ennyi időnként cserélgeti, akkor nem tudom miért csak 80.000 km van benne. 80.000 km alatt nem hiszem hogy megtud unni egy 231 lóerős autót.
Ezen már nem buknék olyan sokat?
pl 3-4év elteltével sokat veszít az értékéből?
Minden autón bukni fogsz, ugyanis amint időt tölt el nálad vagy költesz rá (akár egy olajcserét elvégzel) már buksz rajta, mert idővel csökken az értéke és ha valamit költesz rá akkor azt nem tudod érvényesíteni az árban.
Illetve ha nem akarsz bukni autón akkor egy limitált szériás Ferrarit vegyél, annak nem csökken az értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!