Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri megvenni...

Szerintetek megéri megvenni ezt a kocsit?

Figyelt kérdés

[link]

Sokat kéne még rákölteni?

2014. máj. 24. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:

ezen az autón mire kellene költeni?

ha megveszed, akkor olaj, olajszűrő csere, levegőszűrő, pollenszűrő, klímatisztítás. ennyi a költeni való rá szerintem. ez max 30 ezer forint.

2014. máj. 24. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:

amúgy egy zsír autónak nézem, szerintem nagyon jó.

de kérdés, hogy miért akarhatja eladni a gazdája? ha nincs problémája az autónak, akkor esetleg valami gazdagé lehet, aki 5 évente cserélgeti az autóját, de amúgy ha nagyon gazdag, és ennyi időnként cserélgeti, akkor nem tudom miért csak 80.000 km van benne. 80.000 km alatt nem hiszem hogy megtud unni egy 231 lóerős autót.

2014. máj. 24. 16:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Ezen már nem buknék olyan sokat?

pl 3-4év elteltével sokat veszít az értékéből?

2014. máj. 24. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:
hát 3-4 év múlva szerintem 4-4.5 milla körül lesz ez már én úgy gondolom
2014. máj. 24. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Minden autón bukni fogsz, ugyanis amint időt tölt el nálad vagy költesz rá (akár egy olajcserét elvégzel) már buksz rajta, mert idővel csökken az értéke és ha valamit költesz rá akkor azt nem tudod érvényesíteni az árban.

Illetve ha nem akarsz bukni autón akkor egy limitált szériás Ferrarit vegyél, annak nem csökken az értéke.

2014. máj. 24. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem venném meg. Radarblokkoló = valami olyan állatfaj használja aki 200-al megy autópályán és tojik a többi közlekedőre. Hibakódmentes autó? Akkor valszeg olyan hibája van amit a gép nem mutat. Ilyen hirdetés mellett nem csodálkoznék ha tekert órájú is lenne.
2014. máj. 24. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Soha nem vennék dízel BMW-t, de ez csak egy ideböfögött magánvélemény.
2014. máj. 25. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!