Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri megvenni ezt a kocsit?

Megéri megvenni ezt a kocsit?

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 9. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Megéri vagy sem, azt nem tudom. Viszont ezzel a piros üléssel, és utólagos mobiltartóval kb olyan stílust sugall, mint egy lógóseggű húszéves toyota supra. Valahogy nekem nem passzol a kocsihoz.
2013. dec. 9. 21:57
 2/12 A kérdező kommentje:

és pl egy bmw 520d f10 között mia különbség?

Ha jól láttom ebbe több extra van mint a bmw kocsiba.

Link:

[link]

2013. dec. 9. 22:02
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Jó neked, hogy ennyi pénzed van. Vedd meg, kit érdekel. Am én elfogadnék egy ilyen autót még rózsaszín üléssel is. Bárcsak ilyennel járhatnék és ne egy 14 éves használtan vett fossal..
2013. dec. 9. 22:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Bár én kerülnék ilyen döntéshelyzetbe...
2013. dec. 9. 22:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy nem mész semmire azzal, hogy itt sajnáltatod magad? Képzeld én egy 17 éves használt "fossal" járok és ezért is hálás vagyok, mert tudok bele benzin tölteni és munkába menni vele, amire kell.. nem? Semmivel se érzem magam kevesebbnek magam, mint ő a 7 milliós autójával. Tanuld meg a kicsit értékelni, és lesz nagy. Ja amúgy a kérdésre válaszolva, ezt neked kell eldöntened mit akarsz nem?
2013. dec. 9. 22:31
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

enyi pénzből inkább vagyél egyi ylet szerintem: [link]

szebb is erősebb is, stylusosabb, csajoknak is jobban bejön mint egy egyszerű Vw.

2013. dec. 9. 22:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Mert egy egyszerű, normális csaj, tudja mi az az M5 mi? Ugyanmár. Ha tudja akkor vagy márka fanatikus vagy van elképzelése róla kivel kellene felcsináltatnia magát.

Aki meg attól benedvesedik, hogy BMW jel van az autó elején... na mind1 :)

2013. dec. 9. 22:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Hidd el, egy egyszerű normális csaj is megfordul egy M5 után, csak meg kell hallgatni a hangját. Volt már hozzá szerencsém, és igen csak utánanéztek az autónak, részben természetesen a hangja miatt, de ebben az esetben teljesítmény is rejlik a hang mögött, nem is kevés. :)

De, hogy ne offoljak, én azt gondolom, ha tetszik ez a passat, vedd meg, egyáltalán nem gáz a piros ülés. Én mondjuk teljesítmény párti vagyok, de ha ennyit kiadnék egy autóért, azt nem 2000-es motorral venném, hanem legalább 3000, de ez az én egyéni véleményem.

2013. dec. 9. 23:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam olyan csajt aki különbséget tudott volna tenni egy 5 literes V10-es, vagy egy 1.6-os sor4-es heréltdobos autó hangja között... Nyilván egy nem laikus rögtön meghallja, hogy ez nem egy 2 literes olajkályha hanem egy V10-es benzines, de a csajok nem fogják ezt észrevenni, többe között azért nem mert azt sem tudják mi az a V10... :) Ezért terjednek a 316d és egyéb aszfaltszaggató csajozós BMW-k, legyen kis fogyasztás meg nézzen ki jól, az nem számít, hogy a sóderes kamaz jobbról előzi. :D
2013. dec. 10. 00:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Szívemből szóltál xD
2013. dec. 10. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!