Megéri megvenni ezt a kocsit? Többi lent.
BMW 318d Touring, dízel, manuális 6 fokozatú váltó, 2006.12. hó évjáratú,
- 191.790 futott km
- 1995 cm³
- 90 kW 122 Le
Ár: 2.489.000 Ft
Szerintetek megéri?? Vélemények?
Gondolom erről van szó:
Át kell nézetni szervizben, meg kell nézni, hogy törve volt-e, végig kell gondolnod, hogy fenn tudod-e tartani, és számolnod kell vele, hogy a kocsi jóval többet futott, mint amit az óra mutat.
Ja, és van pénzed a fenntartására?
Sok mindentől függ, hogy megéri-e...
Igen, ez az, csak nekem nem engedte linkelni.
Igazából minden adott lenne és ennyi pénzért elég olcsón hozzá tudok jutni egy ilyen autóhoz és ennél többet (2 és fél millió) nem nagyon szeretnék költeni most autóra. Csak Pécsen van ez az autó, én pedig az ország másik részén, Szabolcsban lakom, nemtudom megéri-e elutazni addig:/
Másik meg, hogy sztem baromira nem néz ki jól és 200 ezer km van benne. Meg még persze annyi, amennyit letagadnak.
Ráadásul se bőrülés, se napfénytető nincs. Az én szememben speciel ez az autó egy forintot sem ér. Ennyiért sokkal jobbat lehet kapni. Csak max nem bmw lesz ráírva.
Ha neked kimondottan ez tetszik és ilyet szeretnél, akkor vedd meg!
Ennyi pénzből valószínűleg és is inkább egy fiatalabb, kevesebbet futott példányt vennék, aminek nem BMW logó lenne az elején.
Amúgy kívülről szép ez a BMW, de a műszerfal szerintem iszonyúan ódivatú. De ez csak szubjektív vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!