Seat Leon vagy Skoda fabia?
Alkatrészárak ugyanolyanok, mivel szinte csak a karosszéria különbözik.
A Seat inkább sportosnak látszódó autó mint tényleges sportos autó. A Fabia meg nem túl családi autó, inkább városi cirkáló.
Általánosságban ha a két típus közül kéne választanom, én is egyértelműen a Leont mondanám.
Mert: egy kategóriával jobb autó. A nagyobb, erősebb motor jobban mozgatja a kasznit, bár igaz a Leon jóval nehezebb. A két kinézett példányt ha összehasonlítom, a Leon jobb felszereltségű és biztonságosabb is.
Viszont, ennél a Leonnál első ránézésre két furcsaság tűnt fel nekem:
A jobb oldali fényszóró cserélve lett. Az szinte vadi új, a másik már be van mattulva. Nem kizárt, hogy koccantak vele. Ennek nézz utána mindenképp!
A másik a kilométer. Kicsit gyanús nekem hogy egy Németországból behozott autóban 5 év alatt 19ekm van. Tehát kevesebb mint 4000km-t mentek vele évente. Ez feltűnően kevés. Még az itthoni átlag is ennek a sokszorosa évente.
Összerakási minőségben a Skoda százszor különb a mediterrán trehánysággal összealapátolt Seatnál.
A Seaton mindig is rajtamarad az olasz örökség (régebben a Fiat konszern része volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!