Az akksimat csak kb 8:2 arányban töltöttem fel aksisavval és deszt vízzel. Jó úgy?
Sziasztok, ami a motromba van akksi ma vettem észre, hogy 2 cella van félig, a többiben meg szinte semmi, vagy 2-3mm kb sav van. Megfogtam az akkumulátor sav nevezetű palackot, és jól teletöltöttem mindet(3/4-én túl) majd ioncserélt vízzel csurig nyomtam(szóval kába 8:2 arányban). Jó ez így??
Csak most vettem észre.. Az volt a baj vele, hogy ha nem volt gyújtáson, kb 3-4-5 óra alatt lemerült... Lehetett emiatt? Most mennyit kell várnom hogy feltehessem töltőre, vagy nem is kell?
1,28 Kg/dm3 között van az akksi savsűrűsége.az akkumulátorsav szerintem készrekevert volt,elegendő lett volna ha azzal feltöltöd.várjál 2-3 órát és töltsd de a kis teljesítménnyel,az akksikapacitás tizedével,vagy még kevesebbel.
ha az akksi kiszárad akkor elszulfátosodik a cella,azt már nem lehet visszacsinálni tehát ne reménykedj hogy jó lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Hogyan kell a tizedével tölteni??? nekünk olyan a töltőnk, hogy van rajta egy billenőkapcsoló (24V/12V) meg 1-2 gomb.
ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!