Kifogyott a kocsimból a benzin, később utána töltöttem vagy 10 l-t a megfelelő üzemanyagból, de így sem indul el. Tudnátok nekem segíteni ebben a helyzetben mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Próbáltam többször is beindítani, de nem indult. Elképzelhető hogy a többszöri beindítás miatt valami elromolhatott?2014. jan. 1. 13:35
1/2 anonim válasza:
Az én kocsimban, ha ráadom a gyújtást, kb. 4 másodpercig nem indítózok, mert ennyi ideig tart feltölteni, nyomás alá helyezni a befecskendező csatornát az egyedi befecskendezéshez.
De miután ez is leürült, a közös nyomócső végén van egy szelep, olyan, mint a kerékguminál, azt megnyomva ki lehet legalábbis azt a szakaszt légteleníteni, onnan meg már a fúvóka elég közel van. Lehet az újrafeltöltést gyújtás ráadással meg kell isméételni.
2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam indítani a tanácsoltak szerint, de nem sikerült. 97-es 1.2-es Fiat Puntóról van szó. A motor gyorsindítóval indul, viszont valamiért, nem szívja fel a benzint. Esetleg valakinek valami tanácsa amit én is megpróbálhatnék és nem árok vele, ha mást nem szerelőhöz viszem.
2014. jan. 5. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!