Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indulhat az autóm?...

Miért nem indulhat az autóm? (aksi lemerülése kizárva, pár napja töltöttem fel )

Figyelt kérdés
Kifogyott a bezin a tankból, de után töltöttem majd 10 l-el a megfelelő fajtából, de így sem indult. Próbáltam indítani kb. 5*-6* ráadtam a gyújtást AC-pumpa elindult utána indítóztam csak a tanácsoltak szerint, de nem sikerült. 97-es 1.2-es Fiat Puntóról van szó. A motor gyorsindítóval indul, viszont valamiért, nem szívja fel a benzint. Esetleg valakinek valami tanácsa amit én is megpróbálhatnék és nem árok vele, ha mást nem szerelőhöz viszem.
2014. jan. 5. 19:02
 1/3 pazza ***** válasza:

ugyan ilyen procedúra volt!

leégett a szivatyúd!! újat kell bele venned!!! ugyan így volt! túlhevült! besült!

2014. jan. 5. 19:16
 2/3 pazza ***** válasza:
azért nem szívja fel a benzint! meg már ahogy írtad koros is az autó.. és hát sokat kellet menni az alkatrésznek! ez volt az hogy üresbejárt!
2014. jan. 5. 19:17
 3/3 pazza ***** válasza:
hátsó ülés alatt van 3 csavar lekell szedni , csatlakozót lehúzod! és utánna kiveszed és az unixba lehet rendelni.
2014. jan. 5. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!