Mi a véleményetek a G60-ról?
És mégis milyen szívó motorra?
Szerintem - a turbóhoz hasonlóan - szükséged lesz néhány átalakításra. Biztos, hogy anyagilag megéri?
A g töltő is egy kompresszor..
Mindent meglehet csinálni, csak kérdés, érdemes-e annyi időt- pénzt belefektetni.
A g60, a gti alapjaira épült de mégis sok eltérés van. Erősebb szelepek, nsgyobb csapszeg, erősebb hajtókar csavar, nagyobb olajpumpa, más dugattyú és atöbbi.
Amugy egy konzol kellene, a hajtást megcsinálni, a hűtést, a programozást. Esetleg variálni lehet a töltőn is, másik méretű meghajtókerék. Bonyolult, hosszadalmas. Es elsőre tuti nem lesz jó, rosszabb esetbe vmelyik dugo banja.
Inkább szivo tuning, vagy vegyel komplett g60motort.
vége fele? messze nem.. sőt!
wnél nem tudom, de hasonló mint az opel abba benne vagyok.
2.0 8v 115le gyárilag. Hengerfej átalakitás, nagyobb szelepekkel, 276os tengely, emelt kompreszioval, felprogramozva 155le padon mérve. De ezt is még lehet cifrázni, vagy akár karbisor. Peldaul a risemotorsport árul 190lovas valtozatot, weberekkel.
Magába, hogy könnyitesz meg emelsz a nyomáson, meg nagyobb injektor, nem sok értelme van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!