Az ötvenköbcentis [moped]autó tényleg jó? Bővebben a kiegészítésnél!
Arra lennék kiváncsi,hogy jó-e. Igazából én 17 éves vagyok,nem dolgozom és nem is tervezem viszont jó lenne egy autó, és ez elvileg keveset fogyaszt, de mennyit? Mondjuk havi négyezerből megtudom úszni? Kell rá valami adót fizetni? Casco? súlyadó? vagy valami? valakinek bevált?
nagyon fontos!
köszönöm!
Igen megúszod ha keveset kocsikázol.
Előzőnek meg attól ,hogy nem átgondolt a kérdés lehet szépen is válaszolni.
Egyébként szerintem ne vegyél olyat mert a kormány meg karja szívatni a mopedeseket ,de még csak most találják ki ,hogy hogyan is tegyék.
Amúgy ha alacsony vékony termetű vagy akkor kényelmes lesz mert belülről borzasztó pici.Biztonság hát ,gondold át...
2. szerintem teljesen igazad van.
Kérdező: Dolgozz és vegyél egy mini-t az jól megy (bmw cucc)
Amúgy vegyél 4 ütemű Trabantot az nagyobb mint a moped és nem is drága sem fenntartás sem szerelés
Helló!
Nekem már volt szerencsém kiprobálni egyet. A fogyasztása 2.5 liter körül van 100kmeren. Tulajdonképpen ezek nemis 50ccmesek, 400köbcentis diesel motorok hajtják a kicsikét, de az 50es kategoriába sorolják, erről van papír is általába a kocsihoz. Az hogy megéri... hát attol függ. Azaz ismerősöm akinek ilyen moped autoja van, rengeteget ingázik városba. Szoval neki igy hosszu távon megéri, részben a fogyasztás részben amiatt hogy nem kell átirást,műszakit,zöldkártyát fizetni, és a biztositás is csak 3500Ft egy évre.
2011től viszont már kell a kismotorokra is rendszám, szoval nemtudom hogy akkor mi lesz a sorsuk a moped autoknak, hallottam olyan rém hireket hogy csak B-s jogsival lehet majd vezetni moped autot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!