Miben különbözik a két motor? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nos,van egy pitbikeom (YCF Factory Pilot 150ccm,2008as),és ebben YX 150-es Blokk van, tehát nem Loncin,se nem Lifan,ezek a motor blokkok jóval erősebbek mint a Lifan/Loncin és társai ? Tudom hogy ez is kínai,de gondolom a jobb fajta. Akik csak lemondják a pitbike -ot azok inkább ne is szóljanak hozzá,mert ha igen lepontozom,aki pedig normális módon tud választ adni,annak megy a zöld pacsi,Köszi előre is a választ!2014. máj. 15. 22:20
1/1 Zsé44 válasza:
Helló!
Tudomásom szerint sok különbség nincs köztük, 1-1 milliméter ide-oda, kicsit nagyobb sűrítés egyikben másikban, de nem számottevő.
Igen mindegyik kínai,igénytelen (jó értelemben véve) de a jobb fajtából valók. Talán az yx valamivel korszerűbb meg fél lóerővel erősebb meg kicsivel lejjebb adja le a nyomatékát. Én az YX 140 kétszelepesre voksolnék, sokat olvastam róluk, nagyon strapabírók, 100 üzemórát mindegyik elmegy verseny szintű!használat mellett, csak akkor 10-15 üzemóránként Cseréld le az olajat, az előírt 20 helyett.
Ha meg is adná magát, fillérekből felújítható.
Remélem kicsit segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!