Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy autón bármilyen hibát meg...

Egy autón bármilyen hibát meg lehet javíttatni?

Figyelt kérdés

Használt autó vásárlása előtt állok, nem nagyon értek az autókhoz, ezért majd előtte biztosan elviszem egy állapotfelmérésre. De ettől függetlenül előfordulhatnak rajta hibák.

A kérdésem az lenne, hogy bármilyen alkatrészt le lehet cserélni egy autóban? Egyébként egy Suzuki Swiftet néztem ki első autónak, mert azt mondják hogy olcsó a fenntarthatósága, keveset fogyaszt, könnyű alkatrészt szerezni hozzá stb...

2014. máj. 13. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Olaj/hűtővíz/ablakmosó szint ellenőrzését tudtommal a rutinvizsgán be kéne mutatni/el kell magyarázni hogy csinálnád, ahogy a gumik állapotának ellenőrzését stb. stb... Legalábbis mikor én vizsgáztam, 5-6 éve, akkor még így volt. Ezért teszik mindig jól látható helyre a motortérben, a nívópálca vége általában valami feltűnő színű festést kap, [pl. pirosat] hogy könnyen megtalálja a "nem autószerelő" tulajdonos is.

Tehát ezt elméletileg mindenki meg tudja csinálni akinek van jogsija. Bár az olajszint ellenőrzésben nem vagyok biztos, de a hűtővíz és az ablakmosó biztos, hogy rutinvizsga követelmény.

2014. máj. 15. 13:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam, hogy nem tudom megcsinálni, kereket is cseréltem már egyedül, hanem azt hogy nem ellenőriztem a hűtővíz szintjét miután a szerelő átnézte a kocsit és elég gyorsan történt a dolog nem is gondoltam volna én sem és a család bármelyik férfi tagja hogy ilyen közel az ellenőrzéshez ez szükséges lenne. (btw mostmár hetente megnézem az olajszintet a hűtővizet meg a szíjjakat).

És mint korábban mondtam van benne részem, de nem tudom ki hogy kezdi napját én ha indulok a munkába kocsihoz menet vetek rá egy egy pillantást a gimukat megnézem aztán beülök és megyek nem pedig felnyitom a motorház tetőt átvizsgálom az egészet.

2014. máj. 15. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!