VOLVÓ melyik jobb a diesel vagy a benzines? Kombiról esetleg valami? V vagy S jelűek? Bármilyen infó hasznos, döntés felé lépegetek.
Ez így elég tág. Attól függ melyik kasztniról van szó, mire használnád, mekkora futással..
Írhatnám, hogy nekem S80 T6-om van, de nem biztos, hogy neked közel 300 lovas nagy szedánra van szükséged. :D
10 éve csorgatom kb a nyálamat egy volvóért most látszik realizálódni egy használtra. Teljesen az elején vagyok a keresgélésnek ( nem ittam előre a medve ...)
Nekem az a szívem csücske aminek hátul a "farkában" van egy szép görbület, ív. ( melyik az ? Mintha több tipusnál látnám ezt az ívet )
Kombi kell a nagy hely miatt ( cipekedni ) és közepesen sokat mennék vele de megbízható kell legyen hosszú úton is ( kb 1500 km egy húzásra )
Leginkább városban , külvárosban használnám.
Köszönöm a segítséget!!!!
Mennyivel jobb avagy miért jobb az un. "szívó benzines"?
Mi abból a legrégebbi évjárat? ( ár miatt a kérdés )
Kombiban van ez a fajta?
Van a kombiban is szívó benzines, de azzal ne nagyon számíts 7-8 literes fogyasztásra. Ebből a gömbölyítettből 2000-res a legrégebbi. Ebben csak a 2.4-es 5 hengeres benzines volt szívó ( 140 és 170 lóerővel), de a 2 literes turbós benzines is elég megbízható lett.
Ezekben még akad a VW féle 5 hengeres 2.5TDIből. Azokban tuti már sok megtett táv van, de elég egyszerű és megbízható motorok azok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!