Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VOLVÓ melyik jobb a diesel...

VOLVÓ melyik jobb a diesel vagy a benzines? Kombiról esetleg valami? V vagy S jelűek? Bármilyen infó hasznos, döntés felé lépegetek.

Figyelt kérdés
Előre is köszönök minden tanácsot!
2014. máj. 12. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hú hát azt írtad hogy ez a kedvenc kocsid amire vágytál,akkor miért nem nézel utánna hogy legalább tudjál róla valamit.Csómó teszt van róla magyarul is.Ezeket 2000-től kezdték gyártani.A szívó benzinesek azért jók mert azokon van a legkevesebb meghibásodási lehetőség és nincsennek nagyon kihegyezve,ezért birnak nagyon sokat és olcsóbb fentartani a komplikáltabb motoroktól.
2014. máj. 13. 21:08
 12/16 A kérdező kommentje:

Azért nem néztem 12 év alatt utána mert nem akartam feleslegesen beleélni magamat és volt egyéb autóm. (szintén szerelem )

Most realizálódhat hogy jöjjön egy 10 év körüli kombi, most mélyedek bele a témába , kezdek képben lenni nagyjából de minden tanácsot szivesen elfogadok sőt, jól jönne.

2014. máj. 13. 21:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Volvók nagyon híresek még a turbó benzineseikről.Azok is jó megbizható motorok csak jóval drágább lehet a fentartása ha valami gond van.Pl komolyabb gyertyák mennek,ami jóval drágább mint ami a szívó motorokba kell.2003-ig még probléma volt a Magneti Marelli pillagnószelepekkel.Ezekbe elég gyakran kikopott a potenciométer.Csak egybe lehet cserélni ami drága mulatság.Van pár szerviz ahol direkt volvóra szakosodtak,ott szokott lenni használt pill.szelep is jó állapotba.2003-után már bosch pill.szelepet használtak amivel már nem volt gond.
2014. máj. 13. 21:31
 14/16 anonim ***** válasza:

"Volvók nagyon híresek még a turbó benzineseikről.Azok is jó megbizható motorok csak jóval drágább lehet a fentartása ha valami gond van.Pl komolyabb gyertyák mennek,ami jóval drágább mint ami a szívó motorokba kell."

Éppen ezért vegyen hagyományos, turbó nélküli, szívó benzines Volvo-t. Használati cikknek jobb, mint a dízeles, meg a turbó-benzines. Szerintem, és még sok modern Volvo-tulaj szerint is.

2014. máj. 14. 13:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Hja, nem mellesleg olcsóbb újonnan, meg az alkatrészárai is vagy átlag 30%-kal, ahogy nézegettem a Vovo-s szervizkatalógust. Meg ritkábban romlik el. Ha ésszel használod, óvod és véded, akkor sohase.
2014. máj. 14. 13:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Még annyit: a V az amúgy azt jelenti hogy verstile, vagyis funkcionális, az S meg sport, azaz sportos.
2014. máj. 14. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!