Lehetséges bármilyen homokfutóra műszaki?
Figyelt kérdés
Itt főképp arra gondolok, hogy adott egy homokfutó amin változtatások eszközlésével forgalomba vihető lenne a vas. Vlhogy csak lehetséges ha most is az inerneten böngészve több helyen is látni, hogy ezen járgányok közül van hírdetve műszakival vagy műszakizási lehetőséggel igény esetén.2014. ápr. 11. 23:18
1/4 anonim válasza:
Persze hogy lehet, ha megfelel az előírásoknak, a felszerelt alkatrészek ugyan olyan jó adatokkal, vagy jobbakkal rendelkeznek mint a gyári, NKH műszaki, meg rengeteg pénz pénz...
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Igen ez van akkor, ami azért sejthető volt meg csalódás is egyben.
De legfeljebb eleve műszakis gépet kell venni azzal már más szivatta magát és nincs herce hurca.
2014. ápr. 12. 15:24
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen "korszakom" mikor a házilag épített kis homokfutómat szerettem volna közúton használni... NKH-nál annyit mondtak hogy felejtsem el mert nagyon sok pénz és idő, ami nekem nem éri meg...
Azóta nem vagyok valami jó véleménnyel róluk..
4/4 A kérdező kommentje:
Egy ilyen kis vas jó szórakozás. Nekem is itt a faluban lenne buli egy ilyen gép. Bár nem lenne fontos a műszaki mert közvetlen előttünk mező van és onnan bárhová eljutok a határba.
De mondjuk van is olyan ami 2 éves műszakival eladó nem sokért csak 180kmre van innen meg nincs annyim, már nincs sajnos.
2014. ápr. 12. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!