Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket lenne érdemes megvenn...

Melyiket lenne érdemes megvennem? Swift 1. 0 vagy 1.3?

Figyelt kérdés

Kb fél év múlva lesz esedékes az autóvásárlás és valószínűleg csak swiftre telik majd. Addig is nézegetem hogy mi a kínálat.

Nekem arra kellene az autó hogy faluból bemenjek a városba(10km) esetleg a szomszéd falvakba, és télen esetleg falun belül.

Az 1.0 szinte mindegyik szervó nélküli, alig van szervós, nekem pedig jó lenne ha legalább egy szervó lenne benne.

Mentem swifttel, nem volt benne szervó de lassú kanyarodáskor és induláskor alig lehetett megmozdítani a kormányt, egyébként meg könnyű volt tekerni.

Talán 1000-es lehetett, de nem vagyok benne biztos.

2014. máj. 6. 19:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
a 260.000ft-osra számításaim szerint lesz pénzem de a többi nem jöhet szóba mert csak 5 ajtós érdekel.
2014. máj. 7. 19:46
 12/12 anonim ***** válasza:
csak mutatás képen linkeltem be őket hogy van 1.0 ban is szervós.Egyébként nézelődj a neten nem csak a használtauto.hu van amin autókat hírdetnek.
2014. máj. 7. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!