Melyiket lenne érdemes megvennem? Swift 1. 0 vagy 1.3?
Kb fél év múlva lesz esedékes az autóvásárlás és valószínűleg csak swiftre telik majd. Addig is nézegetem hogy mi a kínálat.
Nekem arra kellene az autó hogy faluból bemenjek a városba(10km) esetleg a szomszéd falvakba, és télen esetleg falun belül.
Az 1.0 szinte mindegyik szervó nélküli, alig van szervós, nekem pedig jó lenne ha legalább egy szervó lenne benne.
Mentem swifttel, nem volt benne szervó de lassú kanyarodáskor és induláskor alig lehetett megmozdítani a kormányt, egyébként meg könnyű volt tekerni.
Talán 1000-es lehetett, de nem vagyok benne biztos.
1.3
erősebb,simábban jár
alig fogyaszt többet
Végül is mindegy melyik veszed mert az elmondásodból nem fogsz messzire járkálni vele.Azt vedd amelyikből jobb állapotút találsz.Viszont azt ne felejtsd el ,hogy lehet előfordulhat az is hogy messzebbre fogsz menni,ilyenkor jobb az 1.3-as főleg az autópályán ha tartani akarod a maximum megengedettet .(de ettől függetlenül nem kötelező 130-al menni rajta)
Nekem 1.0 volt belőle járkáltam vele messzire is,annyi hogy 90-100 volt az amivel szeretet menni ha sietős volt 110 ,ment volna többet is de e felet már hangoskodni kezdet a motor na meg a fogyasztás is megemelkedett 110 felet.
Azt mondtad vezettél swiftet és nehéz volt tekerni a kormányt,én egy kézzel tekertem a kormányt a kis suzimon szóval ott valami gubanc lehetet az autó kerekeinél,vagy nem működöt a rásegítés.Hát nem tudom én vezettem már olyan szervós autót is aminek sokkal nehezebb volt a kormánya szervóval mint egy szervó nélküli swiftnek.
Nem lehet hogy puha volt a gumi azon a swiften?
Vagy esetleg aláraktak valamivel nagyobb kerekeket széles gumival?
Mert ezektől is lehet nehéz a kormány.
Menet közben könnyű volt mint egy szervósé de elinduláskor, és lassú kanyarodáskor nehéz volt.
Tudom hogy állóhelyzetben nem szabad tekerni a kormányt de nem is tudtam alászedni.
Hosszabb távra tényleg nem akarok menni, ha mennék is akkor se autópályán mert azért nem fogok fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!