Melyik legyen? Honda Civic 1.6 ESI vagy 1.5 DXI?
Figyelt kérdés
Tényleg igaz hogy 200 000 km után kijön minden hibájuk?Első tuning alapnak szándékozom venni, meg persze használni is. :)2014. máj. 4. 00:35
1/12 anonim válasza:
Nekem is Civic-em van,ezerthat civic:)
3/12 anonim válasza:
"Tényleg igaz hogy 200 000 km után kijön minden hibájuk?"
Igaz. Itthon minden kocsi a szemétdombra jut 200 000km után, ez hatalmas futás. Még a Németországból behozott extaxikban sincs ennyi km...
...miután visszatekerték az órát :D
Ne az óraállást nézd, annak nem lehet hinni. Ha gyilkolták, akkor 70 000km is sok az autóban, ha vigyáztak rá, akkor meg a 400 000 sem sok.
4/12 anonim válasza:
1.6 Esi , nekem is jöv héten lesz meg ha minden igaz :) és abba 260ezer van , nem tudok semmi komolyabb hibáról, legjobb haverom kocsija 6 éve van nála, minden tudok róla , úgyhogy semmi komolyabb probléma nem volt vele , cska kopó alkatrészek
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat csak fosok hogy beleveszek :) Nem vagyok az a "apuci megveszi típus" úgyhogy elég szar volt kikaparni ezt a kis pénzt is amit rászánok. :)
2014. máj. 4. 10:01
6/12 A kérdező kommentje:
2014. máj. 4. 10:05
7/12 anonim válasza:
másodikat és a 3.-at tuti nem venném meg, második már egy 6.gen civic ennyiért túl olcsó.. biztos van vmi krehája, nem mennék abba vele , hogy megvegyem.. a 3. meg egy autókereskegés.. tuti visszatekert km, az autó érhet vagy 250 ezret kb , haszon miatt ennyi az ára , szerintem 200körül vette meg , tehát ebbe se futnék bele, első ami minden szempontból megfelelő lenne , ha téll igaz amit írt h ez az új stb.. ha megnézed szerelővel menj aki átnézi azért vmilyen szinten , és az eladótól kérj vmi bizonyítást h azok ki lettek cserélve téll
8/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!