Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 7 éves Honda Civic-et...

Egy 7 éves Honda Civic-et vagy egy vadiúj Dacia Logant vennél inkább? (linkek)

Figyelt kérdés

Melyik lenne ésszerűbb vétel, mondjuk nem konkrétan ez az autó, de ilyesmi:

[link]

[link]

Ha lehet indokkal. (és ha a Hondát akkor benzinest vagy dieselt vennéd?) A Dacia Loganról tudni kell, hogy megvette a gyárat a Renault és a Renault Thália helyett gyártják. De tanácstalan vagyok, melyiket vegyük kb. azonos 2-2,5 milliós áron.

2014. ápr. 24. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a Logan-t venném. Indokként azt tudom mondani, hogy az új.
2014. ápr. 24. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha napi használatra kell akkor inkább a logen a logikus választás.valóban igaz hogy az j autó azért új autó.Mellesleg szerintem az a 7 év sokat jelent egy autó életében.

Gondolj bele megveszed a 7 éves civicet és pl 7 évig akarod még használni mire odajutsz hogy eladod 14 éves lesz az autó és azért egy 7 éves autónál kezdenek már előjönni a bajok.A Logenre meg legalább addig nem lesz gondod míg a garanci érvényes rá. Mellesleg ha vigyázól rá ,mert új autó akkor valószínűleg 2X7 évig használhatod a civickel szemben.

2014. ápr. 24. 20:57
 3/9 tomboy454454 ***** válasza:
Én a Hondát ajánlanám igaz az idősebb de nagyobb a motorja és olcsóbb is a dizájn se külömbözik sokkal és megbizhatób is és az alkatrész is olcsobb! :)
2014. máj. 1. 09:47
 4/9 anonim válasza:

Ember, ezt komolyan kérdezed? Ez tőrdöfés a Hondásokba :D

A Hondát olcsóbban megkapod és sokkal erősebb a motor, sokkal megbízhatóbb, és sokkal tágasabb autóról beszélünk.

2-es válaszoló ne haragudj de katasztrófa amit írtál. Egy 7 éves Hondánál semmiféle bajok nincsenek, abban meg pláne nincs igazad hogy a Logant 2x7 évig viszonylag gondmentesen használhatja. Pont nem!

7 év nem jelent semmit egy Honda életében. Egy jól karbantartott Honda motor 14 évesen is rendben van. Ezt pedig tapasztalatból mondom.

2014. máj. 1. 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:
No no ne forgasd ki a szavaimat én azt mondtam mivel fiatalabb autó így valószínűleg tovább használható 7 évvel mert az ú dacia ennyivel fiatalabb a használt hondától ere mondtam azt hogy 2x7 évig használhatja a daciát a 7 éves hondával szembe ha pl 14 éves koráig akarja majd megtartani akármelyik autót.De azt egy szóval nem mondtam hogy gondmentesen fogja kibírni azta 14 évet a daci! A nem lesz gond vele meg arra mondtam amíg tart a garancia,nem pedig arra hogy 14 évig semmi baja nem lesz.És képzeld egy hétéves autó pont abba a korba van már mikor kezdenek elő jönni a bajok.Egy új autó meg új autó még akkor is ha dacia,ha vigyáz az ember rá sokkal tovább bírja nagy valószínűséggel mint egy ismeretlen eredetű használt autó ugyanis a fene se tudja milyen gazdái voltak egy használt autónak még ha Honda akkor is!Amúgy jó lenne ha értelmeznéd is amit elolvasol és úgy ahogy kell és nem forgatnád ki másnak a szavait olyan dolgokkal amit nem is írt!.
2014. máj. 1. 18:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt úgy mondom mint egy Honda tulaj ugyanis egy accordom van.Úgyhogy tudom miről beszélek.Neked meg nem kéne túlozni ez épp olyan mint mikor az opelesek VW-sek beszélnek arról hogy az ó autóik aztán soha nem romlanak el mert német gyártású embléma van az autó orrán,mint tudjuk a valóságban ez nem így működik.Na ez ugyan az a japánoknál is egy hét éves honda használt autó ha tökéletes lenne nem adnák el így nem kéne ennyire fényezni a márkát hogy 7 évesen semmi baja.Biztos minden hondát csak azért vettek hogy nézegessék na persze azért rakok bele én is átlagba havi 10.000 km-ert mert nem használom az autót ja és a fék sem kopik el soha sőt a motorolajat sem kell cserélni mert honda .Ugyan már ez nem így működik egy márka sem írhatja felül a fizika törvényeit.Egy használt autón meg így is úgyis kellesz valamit csinálni nagy valószínűséggel már a megvétele után,ugyanis hibátlan állapotú használt autó nincs azt meg ne várja el senki hogy majd teljesen felújítsák az autót eladás előtt..
2014. máj. 1. 18:37
 7/9 anonim válasza:
Én is Honda tulaj vagyok és tudom hogy 14 évesen mennyi baja van. Semennyi. :)
2014. máj. 1. 19:23
 8/9 anonim válasza:
A konklúzióm csak az, hogy ár-érték arányban jobban ár az 1.6-os Hondával mint az 1.2-es Daciával, remélem ez nem kérdés. Természetesen én most feltételeztem hogy a Honda jó állapotú.
2014. máj. 1. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk igaz hogy az én hondám alig másfél éves.

Hát szó mi szó a 2 millás daci való igaz hogy 6 éves korára csak 7-800.000 ft fog érni.De végül is kinek mi a fontos.Valakinek az érték állóság valakinek meg az hogy új legyen,viszont újat csak úgy éri meg venni ha sokáig akarja megtartani az ember az autót.

2014. máj. 1. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!