Pfff, két tök különböző autó. De komolyan. Hogy lehetne választani, ha nem ismerjük a körülményeidet, hogy mire kell?
Jó, ohgy nem egy GSX-R 1000 és egy Platós IFA közül kell választanunk úgy, ohgy nem tudjuk, szállítmányozásra kell-e vagy meghalni.
2014. ápr. 19. 18:42
2/8 anonim válasza:
Komolytalan kérdés.
2014. ápr. 19. 18:53
3/8 anonim válasza:
Egyet értek az előző válaszokkal, nem összemérhető a kettő. Más kategóriák, más pályán játszanak.
Személy szerint a Volvót venném. Tágas, kényelmes, tartós, nem rozsdásodik, az a 2.4-es motor elpusztíthatatlan.
2014. ápr. 19. 19:07
4/8 anonim válasza:
Platós IFA xDDD
2014. ápr. 19. 21:12
5/8 anonim válasza:
Volvo.
2014. ápr. 20. 03:02
6/8 anonim válasza:
Mennyit szánsz dologra, és fontos-e a fenntartási költségek nagysága? A fogyasztásban és fenntartásban is nagy különbségek vannak! Mire kell egyáltalán az autó? Ezeket oszd meg velünk, ha nem titok, akkor lehet csak a kérdésre komolyan válaszolni!
2014. ápr. 20. 13:25
7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen platós IFA xd, azért köszönöm a kommenteket.
Teljesen normál átlagos használatra venném, kb másfél milliót szánnék rá. Hát kíváncsi lennék hogy fenntartási költségeket mennyivel számolhatnám... Amennyit én tudok mind 2 elég megbízható szerkezet,de én is a volvo felé húzok egy d5-öset néztem ki.
2014. ápr. 20. 19:44
8/8 anonim válasza:
Érdekes kérdés.Mind a kettő jó megbizható autó de senki se mondja meg melyik lenne a neked megfelelő.A honda egy jó kis autó főleg rövid távokra való,városi szaladgálásra megfeleló kocsi.Kis benzines 66kW.A volvo egy komolyabb megjelenésű kocsi D5-ös motorral,ami 5 hengeres dízel motor 120kW-al.Ezzel a mororral inkább hosszabb távokra való.A volvót természetesen drágább föntart.Sokkal komolyabb kocsi mint a civic.Egyik legbiztonságosabb és nem rohad(ha nem volt törve).Civic egyszerű konstrukció kocsi és szívó benzines.Nem nagyon jöhet ki rajta óriási összegű javítás.Nem tudom mi felelne meg neked.Te tudod mire fogod használni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!