24 évesként milyen ha veszek egy 2011-es Volvo S40-et? Nem túl öreges?
Az első komolyabb autóm, előtte régi Swiftem volt. Megbízható autót akarok, nekem tetszik a Volvo.
Fehér színű, sportcsomagos, alufelnivel.
Ismerőseim nagypapa autónak mondják, eléggé elbizonytalanodtam. A Swifttel mindig letoltak az útról indokolatlanul (ha 50-nél 56-tal mentem, csakazértis megelőztek 70-el hogy utána beálljon elém 50-re), szerintük a Volvoval is ez lesz mert egy kalapos idős bácsit gondol majd mindenki a sofőrnek.
BMW, Audi, VW nem játszik, nem akarok olyat venni, meg Hondát és Toyotát sem. A Seatok tetszenek még de az a VW alja.
Mit gondoltok?
"régi Swiftem volt,megbízható autót akarok"
-Ez úgy hangzott,mintha a régi Swift valami Rover-minőségű hulladék lenne...:-)
Volvokban Én is jórészt csak papákat látok,meg Havas Henriket XD
Biztos nem leszel vele szervízlakó,mert fiatal a kocsi.
Viszont ha neked egyetlen Toyota,-ill.Honda sem tetszik,akkor tényleg gyorsan öregszel.
BMW fiatalos
Volvo vén papó autóó
Amúgy nem azért elzőznek meg mert lassú vagy hanem nem vagy magabiztos, ha azt látják hogy kihúzod szélre, intenzíven gyorsítasz, kicsit megnyikkantod a gumit (férfiasan fordulsz k ieléjük) akkor lehet furán fog hangzani de elismernek, hogy hibáa ksi kocsi, ez az ember letett valamit az asztalra, eszükbe jut hogy ők is így kezdték fiatal korukban, és megadják a tiszteletet, ezt tapasztalatból mondom.
de ha tutyi mutyi vagy, szélre húzódól nem húzod rá záróvonalra, látják hogy megszeppensz akkor eltaposnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!