Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 24 évesként milyen ha veszek...

24 évesként milyen ha veszek egy 2011-es Volvo S40-et? Nem túl öreges?

Figyelt kérdés

Az első komolyabb autóm, előtte régi Swiftem volt. Megbízható autót akarok, nekem tetszik a Volvo.

Fehér színű, sportcsomagos, alufelnivel.

Ismerőseim nagypapa autónak mondják, eléggé elbizonytalanodtam. A Swifttel mindig letoltak az útról indokolatlanul (ha 50-nél 56-tal mentem, csakazértis megelőztek 70-el hogy utána beálljon elém 50-re), szerintük a Volvoval is ez lesz mert egy kalapos idős bácsit gondol majd mindenki a sofőrnek.

BMW, Audi, VW nem játszik, nem akarok olyat venni, meg Hondát és Toyotát sem. A Seatok tetszenek még de az a VW alja.

Mit gondoltok?

2014. ápr. 15. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
utolsó amekkora parasszt szerintem maximum a traktort nyikkantotta el a trágyás földön :D
2014. ápr. 15. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

S40-et nem nagyon ismerem, S80-at használtam egy kis ideig, nem az enyém volt, 1 hónapra rámbízták, hogy parkoljon nálam, mert elutaznak, az utcán meg nem hagyják annyi időre. 2.9-es automata benzines, enni szeretett, de az istállóba is állt pár paripa, 2003-mas vagy 2004-es volt, 1 hétig nem használtam, aztán mondom, kellene vele menni is, nehogy állásában baja legyen, gyors telefon a tulajnak, annyit mondott vigyázzak rá meg magamra. És akár hol megjelentem, megnéztek, egy 20 éves ember, kiszáll egy 2 éves S80-ból, hát na, nem öreg papinak néztek.

És úgy a Volvóról általánosságban, jó gépek, megbízhatók, igaz én akkora benzinmotorral nem vennék mint amit használtam, igaz majdnem dupla árból mászkáltam vele, de megérte:)

2014. ápr. 15. 15:35
 13/15 anonim ***** válasza:
36%

Lepontozták a 10-est, de valamennyire igaza van. Ha nem töketlenkedsz, akkor Swifttel sem fognak letolni az útról, ha meg igen, akkor tökmindegy mit vezetsz.

Nem rosszak a Volvok, nekem is az van. Sosem értettem, miért nevezik nagypapás autónak. Az igaz, hogy megjelenésben az elmúlt évekig konzervatívabb volt, mint mondjuk a BMW vagy az Audi autói, de ez önmagában még nem jelent semmit szerintem.

2014. ápr. 15. 15:55
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Citroen Zx 1.9 TDI
2014. ápr. 15. 18:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszenek a Volvók szerintem normális autó.

Az ismerőseid csak irigykednek rád,hogy ilyen autót akarsz venni azért szólogatnak be.Nekem pl Amúgy pont azért tetszik a Volvo mert nem annyira kihivalkodó mint mondjuk egy BMW vagy Audi.Bár vannak akik szeretik ha megnézik őket ,én viszont nem.

Japán autókból meg nem csak Toyota meg Honda van.

pl mazda6 vagy Mitsubishi Lancerek között is érdemes szétnézni és valamivel olcsóbbak is mint pl azonos kategórián belül egy Honda vagy Toyota.

2014. ápr. 16. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!