Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt mi válthatta ki? (autós...

Ezt mi válthatta ki? (autós vs motoros)

Figyelt kérdés

Történt az eset hogy reggel mentem iskolába kismotorral(50es supermoto) megálltam tankolni, majd kikanyarodtam a kúttól és kb fél percre rá egy autó dudálva leszorított, az idős kb 60-65 éves sofőr az öklét rázta felém ezüst színü suzukijából (miközben az út közepén ment) majd megelőzött. Lassan 4 éve járok kismotorral és már sok afférom volt de ilyen nem, kb 30m-re volt a kocsi mikor kihajtottam a kúttól, 70-el mentem, kihúzódva a sáv szélélre.

Akkor miért rázta az öklét az öreg? miért húzodot veszélyesen közel hozzám? és miért dudált le az útról?

és ezek után 70-el ment előttem.... sok mindent megéltem már, de ilyet még nem

2014. ápr. 30. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
42%

30 méter nem túl sok, valszeg fékeznie kellett hogy ne legyen baleset.

Amúgy tetszik hogy a másik a hülye miközben te voltál az aki egy 50-es kismotorral (gondolom AM jogsival) 70-nel ment a megengedett 40 helyett. Ha elüt és kivizsgálják a motorod akkor még te leszel a hibás. Gondolkodj el ezen.

2014. ápr. 30. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Elém is kijött egy kretén ma, ahol 90-el lehet menni, kb 40 méterre voltam, mikor kikanyarodott elém, majd 60-al tötymörög... aztán mikor belesatuzok, és mérgemben villogok meg dudálok, még neki áll feljebb...
2014. máj. 1. 00:07
 3/8 A kérdező kommentje:
de ő nem satuzott(figyeltem a tükröt)nem 120-al jött hanem kellemes öreges utazótempóval , pont beértem a városba(városszélen van a kút), és akkor kezdett agreszívoskodni
2014. máj. 1. 08:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Első: Valószínűleg csak a fojtások vannak kiszedve a motorból.Tudod egy mai 50 köbcentis motor simán meg 90-et.

Szóval ha bevizsgálják akkor mivan? Semmi mert gyári a motor.

2014. máj. 1. 08:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez azért történhetett , mert ő 70-rrel jött, és Te kicsavartál elébe, emiatt, mivel láthatóan sm.-ral voltál neki fel kellett készülnie fékezésssel, hogy 40km-rrel ami megengedett, fogsz előtte döcögni. Ezt hivák deffenziv vezetésnek. Honnét tudhatta volna hogy a Te géped egy rakéta? Sajnos néha engem is megviccelnek ezek a kedves sm-osok,mikor előzöm őket ,számolva 40-km-rrel ,90-nel ráhúzok (kamionnal), és nem birom megelőzni.
2014. máj. 1. 10:55
 6/8 VarMa ***** válasza:

Velem is szorakozott egy kedves idos kalapos uriember anno (tipust nem irok mert nem akarok altalanositani), nekem is akkor smkp. volt es a dugoban gurultam elore a a ketszer ket savos uton (normalisan nem eszetlenul 40-50-el). Amikor is oda ertem az elobb emlitett kalapos uriember moge, akit biztos nagyon zavart hogy konnyebben jutok elorebb mint o es elkezdett le, illetve raszoritani a mellettunk jovore (kb 10km\h temponal)es kozben veszettul ugatott es az oklet razta.

(Elege felboszantott es akkor belesem gondoltam hogy lelassitok es atmegyek a masik sav szelere...)

Ezt jatszottuk egy darabig mig egyszer meg allt a sor akkor volt lehetosegem elmenni mellette es jobb labbal allitottam a tukren annak a ven.ecinek, hogy oka is legyen mar ugatni... Ez volt 13 eve, azota is motorozom es szerencsere nem volt tobb hasonlo afferom sem... Jo ideje azt veszem eszre hogy egyre normalisabban allnak az autok a motorosokhoz (legalabbis en igy lattom Pest kornyeken)

2014. máj. 2. 06:01
 7/8 anonim ***** válasza:
VarMa nevű felhasználónak:Bmw-s volt?? :D
2014. máj. 3. 09:53
 8/8 VarMa ***** válasza:
nem BMW... WagonR+
2014. máj. 3. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!