Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Némelyik autós hogy nem...

Némelyik autós hogy nem akarja látni hogy 187 lóerős sportgéppel közeledek felé? Direkt nem engedett el egy idióta ma sem, e-helyett szenvedtet, fogtam odahúztam neki a lehúzott ablakánál.

Figyelt kérdés
Közeledtem felé, erre indexel a barom hogy átmenne a másik sávba, na mondom megvárom, erre jól átbaszott mert csak kitette az indexet, amikor meg próbáltam előzni jött ki elém hogy elvágja az utamat
2014. márc. 23. 16:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy megpróbált észhez téríteni. Tudni illik, a sebesség korlátozást jelző táblák nem csak a gördeszkásokra vonatkoznak.
2014. márc. 23. 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert látják rajtad, hogy villogni akarsz a 187 lóerős sportgépeddel! Szenvedj csak!
2014. márc. 23. 16:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Lolmár. Te sem lehetsz jobb az utakon.
2014. márc. 23. 16:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
akinek gondot okoz motorral megelőzni egy kocsit az inkább ne motorozzon,jobban teszed ha inkább a kávézó előtt villogsz azzal a 187le-vel, nekem most csak 40le endurom van de még nem volt vele előzési gondom 100km/h-ig amikor meg 170le volt alattam akkor meg 250km/h-ig
2014. márc. 23. 16:25
 5/12 A kérdező kommentje:

Lehet hogy semmivel sem vagyok jobb, de miért élvezi azt a pár percet míg vánszorgok utána? percek alatt már nyomát se látja az ott létemnek, amit tehet hogy szépen elenged

Normális ember már méterekről félrehúzza nekem a kocsiját, és biztosítja a haladásomat!

2014. márc. 23. 16:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Remélem te is hasonlóan jófej, odafigyelő és előzékeny leszel, amikor utolérlek a közel 300 lovas cirkálómmal és nem akkor fog rád jönni a zacskót rázhatnék, mert neked 187 lovas sportgéped van :D

Egyébként, ha már beköszöntött a szezon, azért az tisztázhattad volna, hogy egy speedmotorról van szó vagy egy Celica-ról :D

2014. márc. 23. 16:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudom egy ilyen beképzelt,egoistának mint te vagy hihetetlen,de vannak szabályok amiket be kell tartani.
2014. márc. 23. 17:26
 8/12 anonim ***** válasza:
48%
mert egy kisebbségikomplexusos irigy lúzer
2014. márc. 23. 17:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mióta válik a másik fél udvariassága elvárássá egyenes arányban a lóerők számával? Kit érdekel, min ülsz, ha a másiknak nincs kedve "meghajolni" a géped teljesítményétől és félre húzódni, hogy neked jó legyen? Te meg felhúzod magad napi Egy emberen aki nem rántja a kormányt az árok felé amint meglát a tükörben..? Ez a baj, hogy el vagy szállva magadtól és pont a te fajtád miatt utálnak minket, motorosokat.
2014. márc. 23. 17:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy nem nyitotta rád az ajtót! :)
2014. márc. 23. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!