Némelyik autós hogy nem akarja látni hogy 187 lóerős sportgéppel közeledek felé? Direkt nem engedett el egy idióta ma sem, e-helyett szenvedtet, fogtam odahúztam neki a lehúzott ablakánál.
Figyelt kérdés
Közeledtem felé, erre indexel a barom hogy átmenne a másik sávba, na mondom megvárom, erre jól átbaszott mert csak kitette az indexet, amikor meg próbáltam előzni jött ki elém hogy elvágja az utamat2014. márc. 23. 16:08
11/12 anonim válasza:
Ha így folytatod, több ember nagyon hálás lesz majd neked.
Ki egy veséért, ki egy májért, valaki egy szívért... előbb utóbb csak szétszalad majd valahol az a 187 tagú ménes.
12/12 anonim válasza:
"Normális ember már méterekről félrehúzza nekem a kocsiját, és biztosítja a haladásomat!"
Igaz a jogszabályok megengedik, hogy lámpánál (ha van elég heyl) előre mehess motorral, de a forgalomban a felezővonalon a sorok között cikázás nincs még benne a KRESZ-ben! Válts sávot és nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!