Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyi az a...

Stefikoko kérdése:

Szerintetek mennyi az a parkoló havidíj, amit egy átlagos autós hajlandó megfizetni Debrecen belvárosában?

Figyelt kérdés
Zárt, kulcsos parkoló esetében.

2014. ápr. 11. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én Budapest egyik külsőbb kerületében bérelek egy teremgarázs helyet.

Zárt, bekamerázott, villany és vízcsap is van. 8500Ft-ot fizetek érte havonta minden költséggel együtt. Nem tartom érte soknak, mivel a környéken egy bekerített gazos területen is 10000Ft-ot kérnek, ahol jégesőben, tűző napon kint áll az autó.

2014. ápr. 11. 12:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Én 5000 Ft-t fizetek az Árpád tér szomszédságában: se kamera, se tető, se mosó, se semmi. Viszont van egy bazi nagy kapu kulcs, ami nagy szélben (a súlyánál fogva) nagyon hasznos! Kb. 15 hely van, amit maradéktalanul (és számla nélkül) ki is tudnak adni!

Még mindig tisztességesebb mint a Debrecen városi parkolási rendszer!

2014. ápr. 12. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!