Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsö autonak egy ilyen?...

Elsö autonak egy ilyen? (többi lent)

Figyelt kérdés

[link]

szerintetek megeri?

2014. ápr. 27. 20:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a valaszt...szoval a 2.jobban megeri:o

en minden kepp dizelt szeretnek amugy

2014. ápr. 28. 07:23
 12/13 Mező Feri válasza:

A márka a modell alapvetően jó, a motor talán a legjobb dízel amit valaha csináltak. A gond szerintem a további költségekkel lessz mint átíratás + eredetvizsgálat (60200) és a kötelező (kb:76 934). Az én korommal és nőként kb ennyi lenne.

Ha ez így neked megéri és jó állapotban is van akkor csak rajta, minden jót kívánok hozzá, csak gondoltam jobb ha ezeket is tudod (ha még nem tudtad). : D

2014. ápr. 28. 17:30
 13/13 anonim válasza:
Az ilyenekkel vigyazni kell . Ha tele van kmrel meg nagyon szet van hajtva akkor nem erdemes megvenni. Sok a szerviz utana meg eleg dragak is. De ha almod vagya hogy ilyen kocsid legyen akkor megbizhato helyrol lehetoleg ismerostol kell venni olyannal aki ert hozza es meg is nezi veled.
2014. ápr. 28. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!