Milyen márkájú, tipusú autót ajánlotok 500 000 Ft-ig? 23/L
Megjelenésre számomra ez az autó tökéletes lenne megjelenésre és sokan dicsérik a Volkswagen márkát, de ha tudtok ajánlani legalább ilyen jó megjelenésű autót ilyen árkategóriában (500 000 alatt), ami mégmegbízhatóbb, akkor szívesen várom az ötleteket!
Köszönöm
"Csak az a szopás hogy a klímától könnyen meg lehet fázni egy forró nyári napon!"
És sok minden más is lehet káros, ha nem rendeltetés szerűen használod. Minden autó könyvében leírják, hogy max a külső hőmérséklet -5 fok ajánlott, mert ez még nem terheli meg a szervezetet kiszállásnál sem és megfázás sem lesz belőle.
Ennek ellenére van olyan haverom, aki 33 fokban 19 fokra állított digit klímás autóban melegítőben feszített nyáron. Biztos a klímával volt a gond.. :D
Helló kérdező jó kocsi amit be linkeltél de valami nem , stimmel vele ez a széria olyan 600.000 és 700.000-ezer körüli árban vannak. Én ezeket ajánlom
Volkswagen Polo 3 1.4
Volkswagen Golf 3 1.4
Volkswagen Golf 3 1.9 TD
Volkswagen Vento 1.9 TD
Opel Astra F 1.4
Opel Astra F 1.6 8v
Opel Astra F 1.7 TD (Isuzu)
Opel Vectra 1.6
Opel Vectra 1.7 TD (Isuzu)
Opel Tigra
Ford Puma
Renault Megane Coupe
jó választást kívánok.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
A klímát én is hasznosnak tartom, ha megfelelő körülmények között van használva.
Az üzenet küldője: fant808
Kaptam amúgy egy ilyen üzit, csak, hogy lássátok milyen emberek vannak... :) Természetesen csak priviben mert írni.. (Az fel se merül valakiben, hogy valaki hónapokig gyűjt valamire?)
Az üzenet címzettje: Ismeretlen kérdező
Az elküldés időpontja: tegnap 18:52
Az üzenet oka: A kérdés: Milyen márkájú, tipusú autót ajánlotok 500 000 Ft-ig? 23/L
Az üzenet szövege: honnan van a pénz? miből kerestél lány létedfre 23 évesen fél milliót?
a pénzes pasid fizeti majd a szervizt mi?
lotyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!