Autóvásárlás előtt vagyok. Milyen márkájú autót ajánlotok?
Olyan kellene lehetőleg amit aránylag olcsó lenne javítani ha valami baj van.
Ami tetszik : Volkswagen 4-es golf vagy Honda cr-x.
Szívesen várok ajánlatokat is hogy nektek melyik autó vált be.
500-600.000 Ft körül kellene.
Városba szaladgálni használnám.
Nekem Volkswagen Borám van.
2002-es, 1.6-os, benzines
600 ezer Ft-ból már lehet kapni. Igaz, hogy ennyiért túl sok minden nincs benne, de ha ez nem zavar szerintem jó választás lehet.
Én teljesen megvagyok elégedve vele.
Sokban hasonlít a IV-es Golfra, de szerintem szebb. :)
Kényelmes belül, a futóműve is jól kezeli az úthibákat és szépen is húz. Szervizelése sem drága.
Én csak ajánlani tudom.
Sok sikert a választáshoz/vásárláshoz ! ;)
Ha csak városba szaladgálni kell vegyél 4-500.000 között egy 1.0 swiftet városban bőven megteszi 2002-2003-mas évjáratút is kapsz belőlük ennyiért és még pénzed is marad!.Az alkatrészek olcsónak mondható hozzá és az 1.0 még a swiftek között is a legegyszerűbb.Mellesleg keveset is fogyasztanak!
Azért az 1000-res swiftet én nem választanám a helyedben, mert eljön a nap amikor elhagyod a várost és akkor csak szívsz vele. (szerintem) Ha már swift, akkor 1.3! A Bora meg a 4-es golf már teljesen kultúrált és szép autók, de ebben az árkategóriában könnyen benézheted velük.
Civic. Az már belülről is nyújt némi komfortot, esélyes hogy klímás, nem annyira horror az alkatrész hozzá, és még jól is tud kinézni, bár ez utóbbi ugyebár szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!