Milyen kocsit ajánlotok az alábbi feltételek szerint?
Előszöris az ár: 2 kategóriában írjatok légyszi, max 500000 ft, illetve max 1 m ft.
5 ajtós legyen, kis fogyasztású kis motorral, ha dízeles, akkor szívódízel, nem turbós. kb. 99-2000 évjárattól vagy újabb.
Most egy 94-es 1.1-es 1-es Puntom van, kölcsön kaptam, 1 éve van nálam, meg vagyok elégedve vele, de az összes kapcsoló kontakthibás, illetve nincs a toppon az elektronika, van, hogy percekig kell birizgálni a kulcsal, hogy történjen valami... Nemrég műszakiztattam le, előtte a kuplung ment szét, megcsináltattam, de a váltó nem veszi az 1-est, és a hátramenetet, így a tolatás eléggé manuális (kiszállsz, meglököd), viszont bejártam vele Európát, nem hagyott ott sosem. Ez a kocsi 3 ajtós, nekem 5 ajtós jobb lenne, hogy a gyerekülést ne fél óra legyen beleszenvedni.
Nekünk Daewo Matiz van. Nem eszik sokat jó kis autó.
A Puntok-kal csak gond van Anyu is olyat akart de munkatársa le beszélte róla. :S
"A Puntok-kal csak gond van Anyu is olyat akart de munkatársa le beszélte róla. :S"
Nem véletlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!