Az első autóm 3 évig egy suzuki swift volt 1.3 8v régi kasznis és ezt eladtam, kis fogysztású dieselt szereték venni ami sok km-ert elmegy ha nincs bántva de azért 100 ló felett legyen az ereje, ti mit ajánlotok ha 1,5millió Ft. Om van rá?
Nekem 3ezres szívó 124em van 113LE,1 millió mérföldet is elmegy 1 motorral-váltóval,1millióért már szépet tudsz venni,a sorhatos ereje hangja megdöbbentő a négyhengeres után,automatával városban 10et sztrádán 7.5et eszik.De vehetsz 2.5ös 5hengereset is kézi váltóval városban 7fölé nem megy.Hidd el jobb mint a mai sz@rok..
1560kg 474cm hossz igazi hajó:)
Mercedes W124 250D a faceliftesek /1993 augusztus után/ már 20szelepesek,erősebbek.
Ha kisebbet akarsz a 190esbe is belerakták ugyanezt a motort,ismerősöm 800ezer kilométernél jár,étolajjal,mert ezek még soros adagolósak,tehát nem az üzemynag hanem a motorolaj keni,a legjobb a világon.
Előttem válaszolónak,a mercihez semmivel sem drágábbak az alkatrészek.
A VW TDI-k is jók,de én nem szeretem a fapados autókat,márpedig még a Passat is sajnos az.A mercit fiatalnak tartod?Pedig elég öregek már ezek.A mai is kisköbcentis dízelek angyon kivannak hegyezve,plusz nagynyomású dízeltől óvakodj,a TDCI-k valóban jók,nekem volt Fordom is 7évig baj nem volt vele,csak nem nyújtott semmit,fapad.PDTI-t semmi esetre se vegyél,250eft egy PD elem,és a Siemens ráadásul nem javítható,csak csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!