Az első autóm 3 évig egy suzuki swift volt 1.3 8v régi kasznis és ezt eladtam, kis fogysztású dieselt szereték venni ami sok km-ert elmegy ha nincs bántva de azért 100 ló felett legyen az ereje, ti mit ajánlotok ha 1,5millió Ft. Om van rá?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 22:11
11/17 atilis válasza:
Új Swift(2005-) dízel motorral. A mostani suzukid úgyis kevesebbet fogyaszt, mint bármelyik dízel.
12/17 anonim válasza:
atilis.Az én TDCI Fordomnak városban 6.8-7.2 l/1OO km,hosszúban,autópályán 13O-14O tempóban,5 személlyel + 2 nagytestű kutya, 4.9 a fogyasztása.Klímával.Nem hiszem,hogy a Suzuki ilyen fogyasztással kijön...
13/17 anonim válasza:
atilisnak suzukija van, ezért mindenkinek azt ajánl, ezzel nem tudsz mit csinálni. Valakinek van mondjuk 2 milliója mercire, atilis: vegyél suzukit!
15/17 anonim válasza:
Én nem tudom,hogy kinek milyen autója van,s nem is érdekel nagyon.Azt sem bánom,ha a Suzukit ajánlják mindenkinek.Ami engem zavart,az az a kijelentés volt,hogy az 1.3 8v benzines Suzuki kevesebbet fogyaszt mint bármelyik dízel.Na ezzel nem szabad valakit elhülyíteni a Suzuki vásárlásra,mert ez még viccnek is durva...Nagyon sok dízel autó veri fogyasztásban ezt az 1.3 Suzukit,nagyobb és erősebb motorizálással(pl.Renault Clio 1.5 dCI,a Peugeot Hdi dízeljei,a Ford TDCI motorjai,stb.)
16/17 anonim válasza:
Vw golf 4 special felszereltséggel akörülvan
17/17 anonim válasza:
Én maradnák a Swiftnél ami eddig is bevált 3 évig akkor azt minek cserélni egy bizonytalan dieselre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!